ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά στον αέρα σε αεροσκάφος της Air Canada

Φωτιά στον αέρα σε αεροσκάφος της Air Canada
Να αδειάσει τα καύσιμά του και να επιστρέψει στο Σύδνεϋ υποχρεώθηκε αεροσκάφος της εταιρίας Air Canada με προορισμό το Βανκούβερ, όταν το πλήρωμα...

Να αδειάσει τα καύσιμά του και να επιστρέψει στο Σύδνεϋ υποχρεώθηκε αεροσκάφος της εταιρίας Air Canada με προορισμό το Βανκούβερ, όταν το πλήρωμα ανέφερε ότι βγαίνει καπνός από το φούρνο στην κουζίνα του, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 777 προσγειώθηκε με ασφάλεια χωρίς το περιστατικό να λάβει έκταση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Σύδνεϋ.

Η γενική διευθύντρια της Air Canada για την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι το αεροσκάφος επέστρεψε στο Σύδνεϋ προληπτικά διαψεύδοντας πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί νωρίτερα κι έκαναν λόγο για πυρκαγιά.

"Ένα μέλος του πληρώματος είδε καπνό να βγαίνει από το φούρνο στην κουζίνα κι ειδοποίησε τον πιλότο. Εκείνος προληπτικά επέστρεψε στο Σύδνεϋ. Δεν υπήρξε συναγερμός. Δεν υπήρξε φωτιά, μόνο καπνός," είπε η ίδια σύμφωνα με το Sky News και πρόσθεσε ότι το αεροσκάφος επρόκειτο να αναχωρήσει για τον Καναδά αργότερα σήμερα.