ΚΟΣΜΟΣ

Αποτελέσματα εκλογών Αμερικής 2016: ΤΩΡΑ - Σοβαρά επεισόδια στις ΗΠΑ αυτή την ώρα

Αποτελέσματα εκλογών Αμερικής 2016: ΤΩΡΑ - Σοβαρά επεισόδια στις ΗΠΑ αυτή την ώρα

Αμερικανικές εκλογές αποτελέσματα: Φοιτητές βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώσουν κατά του Τραμπ στο κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο -Επεισόδια και στο Οκλαντ όπου διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε κάδους και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων

Εκτεταμένα επεισόδια είναι σε εξέλιξη και στο Όκλαντ, όπου οι διαδηλωτές έχουν βάλει φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και φωνάζουν συνθήματα κατά του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Διαδηλωτές πυρπόλησαν επίσης ομοίωμα του Τραμπ, λάστιχα αυτοκινήτων και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στο κέντρο του Οκλαντ, απέναντι από τον Σαν Φρανσίσκο. Λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Berkeley οργάνωσαν δαιμαρτυρία στην πανεπιστημιούπολη.

tramp diadilosi 1
tramp diadilosi 2
tramp diadilosi 3

tramp diadilosi 4

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται και στην Καλιφόρνια μετά την εκλογική νίκη του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Reuters και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τα επεισόδια συμβάινουν στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Davis, όπου οι φοιτητές έκλεισαν δρόμους και έκαναν πορεία φωνάζοντας συνθήματα κατά του Τραμπ: «Δεν είσα εσύ η Αμερική, Εμείς είμαστε η Αμερική».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τη μεγάλη νίκη Τραμπ

Σχετικές ειδήσεις