ΚΟΣΜΟΣ

Έσφαξε ομοφυλόφιλο και μετά τον έφαγε!

Έσφαξε ομοφυλόφιλο και μετά τον έφαγε!
Φρίκη προκαλεί η ομολογία ενός 21χρονου Ρώσου ο οποίος δολοφόνησε ομοφυλόφιλο με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού μέσω ίντερνετ, κατόπιν τον τεμάχισε...

Φρίκη προκαλεί η ομολογία ενός 21χρονου Ρώσου ο οποίος δολοφόνησε ομοφυλόφιλο με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού μέσω ίντερνετ, κατόπιν τον τεμάχισε, τον μαγείρεψε, και μετά τον έφαγε.

Ο 21χρονος ομολόγησε ότι παρέσυρε το θύμα στο διαμέρισμά του, υποκρινόμενος ότι είναι ομοφυλόφιλος . Στη συνέχεια αφού τον σκότωσε και τον έφαγε, ανέβασε στο ίντερνετ κάποια βίντεο στα οποία δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ετοίμασε τα πιάτα με την ανθρώπινη σάρκα.

«Του ζήτησα να ξεντυθεί και να μπει στη μπανιέρα και εκεί τον σκότωσα», λέει στο βίντεο ο δολοφόνος. «Τον γύρισα ανάποδα, γέμισα τη μπανιέρα με νερό για να μαλακώσει το σώμα του, ύστερα το έκοψα σε κομματάκια και τα μαγείρεψα στο τηγάνι. Πρόσθεσα χυμό ντομάτας, λάδι, τα τηγάνισα και το έφαγα όλο.»

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως το μοναδικό κίνητρο της κατακρεούργησης ήταν ο πόθος του δράστη να γευθεί την ανθρώπινη σάρκα.

Εάν καταδικαστεί κινδυνεύει με ποινή τουλάχιστον 15ετούς κάθειρξης, ωστόσο πρώτα θα εξεταστεί από ψυχιάτρους για να διαπιστωθεί εάν έχει σώας τας φρένας και εάν είναι σε θέση να παραστεί σε δίκη.