ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανός καυχιέται για τη δολοφονία της συζύγου του: Της έλιωσα το κρανίο και ήταν σαν κομμάτι πίτσα

Βρετανός καυχιέται για τη δολοφονία της συζύγου του: Της έλιωσα το κρανίο και ήταν σαν κομμάτι πίτσα

Ξεπερνούν και τον πιο νοσηρό νου οι λεπτομέρειες ενός αποτρόπαιου εγκλήματος που συγκλονίζει το Μπόρνμουθ της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο 50χρονος Τζέιμς Ντάρκι σκότωσε την ίδια του τη γυναίκα μετά από έντονο τσακωμό που είχαν και λίγο αργότερα καυχήθηκε στους φίλους του για την πράξη του και τους διηγήθηκε με σοκαριστικές λεπτομέρειες πώς έγινε το έγκλημα.

Της ισοπέδωσα το κεφάλι με την βαριοπούλα και έγινε σαν ένα κομμάτι πίτσα», φέρεται να είπε ο δράστης στους φίλους του, οι οποίοι δεν πίστευαν αυτό που άκουγαν!

Μάλιστα, ο δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν, ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του και έπειτα κοιμήθηκε πλάι στο άψυχο σώμα της.

Το πτώμα της 38χρονης Ντιν βρέθηκε στο διαμέρισμα της μετά από έφοδο της αστυνομίας, στο κρεβάτι της με ένα μαξιλάρι στο κεφάλι, ένα τσιγάρο στο στόμα της και έναν αναπτήρα τοποθετημένο στο χέρι της.

Κατά την ακροαματική διαδικασία ο Ντάρκι υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ ο δικαστής ανέφερε πως «ο κύριος Ντάρκι προξένησε τα τραύματα στο σώμα της Ντιν αφού την είχε σκοτώσει πρώτα, ενώ δεν είχε καμία πρόθεση να καλέσει σε βοήθεια».

Σχετικές ειδήσεις