ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Συναγερμός στο Λευκό Οίκο για ύποπτο δέμα - Μία σύλληψη (pics+vid)

ΗΠΑ: Συναγερμός στο Λευκό Οίκο για ύποπτο δέμα - Μία σύλληψη (pics+vid)

Έχει αποκλειστεί κάθε πρόσβαση στο Λευκό Οίκο και ειδικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο.

Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στο Λευκό Οίκο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ύποπτο δέμα το οποίο βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του κεντρικού κτηρίου.

Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και πυροτεχνουργοί και το κτήριο έχει αποκλειστεί.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το προσωπικό και τα στελέχη του Λευκού Οίκου βρίσκονται σε ασφαλές μέρος εντός του κτηρίου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο!

Όπως αμερικανικά μέσα, ο συναγερμός σήμανε μετά από την παρουσία ενός άνδρα, ο οποίος πλησίασε στον φράκτη και απευθυνόμενος στις κάμερες ασφαλείας, δήλωσε πως κρατά στα χέρια του μία βόμβα, την οποία άφησε στο έδαφος, πριν απομακρυνθεί.

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, συνελήφθη και πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο σημείο, διευκρίνισε η Κάθι Μιλχόουν, εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου της αμερικανικής προεδρίας. Το πακέτο αυτό εξετάζεται, συμπλήρωσε.

«Χωρίσαμε το πρόσωπο και το πακέτο. Ο άνδρας βρίσκεται τώρα υπό την κράτηση της Μυστικής Υπηρεσίας», είπε η Μιλχόουν. «Στήσαμε μια περίμετρο ασφαλείας, οι εργαζόμενοι των μέσων ενημέρωσης μετακινήθηκαν εδώ και οι ξεναγήσεις στην Ανατολική Πτέρυγα διακόπηκαν. Όλες οι άλλες δραστηριότητες στον Λευκό Οίκο συνεχίζονται κανονικά».

Σχετικές ειδήσεις