ΚΟΣΜΟΣ

Σατανική παγίδα θανάτου στο Πακιστάν: Τους κάλεσαν στο τέμενος και αφού τους βασάνισαν τους έσφαξαν

Σατανική παγίδα θανάτου στο Πακιστάν: Τους κάλεσαν στο τέμενος και αφού τους βασάνισαν τους έσφαξαν

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση που ένοπλοι πραγματοποίησαν σήμερα 2 Απριλίου σε τέμενος της θρησκευτικής μειονότητας των Σούφι στο Πακιστάν, βασάνισαν πρώτα τα είκοσι τουλάχιστον θύματά τους και στη συνέχεια τους δολοφόνησαν με μαχαίρια και ξύλα, δήλωσε η αστυνομία, η οποία έχει συλλάβει και τον φύλακα του κτηρίου.

Από την επίθεση στο τέμενος που βρίσκεται στην επαρχία Πουντζάμπ τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά τέσσερα άτομα.

Ο διοικητής της αστυνομίας της περιοχής, δήλωσε ότι ο φύλακας του τεμένους, Αμπντούλ Γουαχίντ, κάλεσε τους πιστούς να επισκεφθούν το τέμενος και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με μαχαίρι μαζί με τους συνεργούς του. Εκτός από τον Γουαχίντ έχουν συλληφθεί ακόμα δύο άτομα.

«Όσο έμπαιναν μέσα οι πιστοί, τους βασάνιζαν και τους δολοφονούσαν», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Τον προηγούμενο μήνα, οι αρχές ασφαλείας της χώρας αύξησαν τα μέτρα ασφαλείας, μετά από επίθεση αυτοκτονίας εναντίον ενός άλλου τεμένους των Σούφι, στην πόλη Σέχουαν κατά την οποία σκοτώθηκαν περίπου 90 άτομα, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά.

Σχετικές ειδήσεις