ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με θάνατο ζευγαριού ενώ του έκανε στοματικό μέσα στο αυτοκίνητο – Δεν φαντάζεστε πώς πέθαναν!

Θρίλερ με θάνατο ζευγαριού ενώ του έκανε στοματικό μέσα στο αυτοκίνητο – Δεν φαντάζεστε πώς πέθαναν!

Το κουβάρι μιας πολύ περίεργης υπόθεσης καλούνται να ξετυλίξουν οι αρχές της New Taipei στην Ταϊβάν.

Γιατί μπορεί να έφυγαν, αυτός με το χαμόγελο στα χείλη και αυτή με κάτι πολύ… προσωπικό του, ωστόσο - σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία - άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης, από ασφυξία, λόγω κάποιου τοξικού αερίου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άτυχο ζευγάρι ημίγυμνο μέσα στο – με κλειστά παράθυρα - αυτοκίνητο, αποκλείοντας, λόγω... στάσης, από την πρώτη στιγμή την πιθανότητα της αυτοκτονίας.

autokinito2

Αν και δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η επίσημη αιτία θανάτου, πιστεύουν ότι ένα άοσμο φονικό αέριο που «έπνιξε» το αυτοκίνητο έκοψε το νήμα της ζωής του ζευγαριού, το οποίο δεν συνειδητοποίησε ποτέ ότι η σεξουαλική αυτή πράξη θα ήταν και η τελευταία της ζωής του.

oral sex

Ο 49χρονος Song και η συνομήλική του Chen, φέρονται να διατηρούσαν παράνομο δεσμό, με αποτέλεσμα να ερευνάται ακόμα και το ενδεχόμενο της δολοφονίας από κάποιον... κερατά για εκδίκηση, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί και αυτό της βλάβης του οχήματος, αν ο οδηγός άφησε τη μηχανή αναμμένη και υπήρχε διαρροή μονοξείδιου του άνθρακα μέσα σε αυτό.

Σχετικές ειδήσεις