ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Καταδίκη για τη «μαύρη χήρα» που δηλητηρίαζε και έκλεβε τους συντρόφους της

Γαλλία: Καταδίκη για τη «μαύρη χήρα» που δηλητηρίαζε και έκλεβε τους συντρόφους της

Η 57χρονη Patricia Dagorn από τη Γαλλία, γνωστή και ως «μαύρη χήρα», καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκισης για τη δολοφονία δύο ηλικιωμένων και τη δηλητηρίαση ακόμη δύο.

Στο δικαστήριο της Νίκαιας περιέγραψαν την Patricia Dagorn ως μία «διεστραμμένη ναρκισίστρια» που προσπάθησε να πλουτίσει αποπλανώντας άντρες που συνάντησε μέσω υπηρεσίας γνωριμιών. Η ίδια φέρεται, είτε να πήρε λεφτά, είτε να ζήτησε από τους περισσότερους να την αναφέρουν στη διαθήκη τους.

Η Dagorn αρνήθηκε τις κατηγορίες που τις αποδίδονται, ενώ εξέτιε ήδη πενταετή ποινή φυλάκισης για κλοπή και απάτη, όπως μεταδίδει η Telegraph. Μετά την πρώτη της καταδίκη, η αστυνομία ξανάνοιξε την υπόθεση της δολοφονίας του Michel Kneffel το 2011, ενός 60άρη με τον οποίο ζούσαν μαζί στην πόλη της Νίκαιας.

Οι Αρχές ανακάλυψαν χάπια και μία σειρά από προσωπικά έγγραφα που άνηκαν σε διαφορετικούς άντρες. Με βάση αυτά τα στοιχεία οι ερευνητές οδηγήθηκαν σε μία άλλη υπόθεση δολοφονίας, αυτή του 85χρονου Francesco Filippone, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο μπάνιο του το 2011, σε μία περιοχή κοντά στις Κάννες.

Λίγο πριν από τη δολοφονία του Filippone, η 57χρονη «μαύρη χήρα» είχε εξαργυρώσει μία επιταγή 21.000 ευρώ, για την οποία υποστήριξε ότι ήταν δώρο του αποθανόντος προκειμένου να ανοίξει ένα κοσμηματοπωλείο

Η αστυνομία εκτιμά ότι η «μαύρη χήρα» γνώρισε τουλάχιστον 20 άντρες μεταξύ του 2011 και του 2012.

Με πληροφορίες από: Guardian, Telegraph

Πηγή φωτογραφίας: Guardian

Σχετικές ειδήσεις