ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο Σοκ: Απατημένος σύζυγος μαστιγώνει δημοσίως τη γυναίκα του και το πλήθος επευφημεί

Βίντεο Σοκ: Απατημένος σύζυγος μαστιγώνει δημοσίως τη γυναίκα του και το πλήθος επευφημεί

Με έναν φρικιαστικό τρόπο επέλεξε να υπερασπιστεί, όπως υποστήριξε, την τιμή του, ένας Ινδός.

Κατηγόρησε τη γυναίκα του για μοιχεία και αφού έθεσε το ζήτημα στο συμβούλιο του χωριού, οι «σοφοί» αποφάσισαν ότι ο εξευτελισμός μέσω της μαστίγωσης σε δημόσιο χώρο από τον σύζυγο της ήταν η αρμόζουσα στην περίπτωση ποινή.

Έτσι, αφού κρέμασε τη γυναίκα του από έναν στύλο ξεκίνησε να τη μαστιγώνει αλύπητα με δερμάτινη ζώνη. Παρά τα ουρλιαχτά της γυναίκας του, εκείνος, με αδιανόητη βαναυσότητα, συνέχισε να τη χτυπά ακόμη πιο δυνατά, αυξάνοντας διαρκώς την ταχύτητα του βασανιστηρίου, με τέτοια ανικανοποίητη δίψα για βία που σε κάποια στιγμή φαίνεται να βγάζει το σακάκι του για να καταφέρει ακόμη πιο δυνατά χτυπήματα.

Στο βίντεο μάλιστα που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και είδε λίγες μέρες αργότερα το φως της δημοσιότητας, η γυναίκα, η οποία είναι ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά ακούγεται να ουρλιάζει, επιτείνοντας την αίσθηση του αποτρόπαιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Times of India, έπειτα από καταγγελία της γυναίκας συνελήφθησαν από τις αρχές τρία άτομα, ενώ ακόμη τρία διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται από την αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις