ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη Βρετανία: Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον για να γεννήσει το τρίτο της παιδί (pics)

Μεγάλη Βρετανία: Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον για να γεννήσει το τρίτο της παιδί (pics)

Δύο ημέρες μετά τα 92α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, ετοιμάζεται να... καταφθάσει ένας ή μια ακόμα διάδοχος (πέμπτος) του θρόνου.

Το πρωί της Δευτέρας (23/04), η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, εισήχθη στο μαιευτήριο για να γεννήσει το τρίτο της παιδί, έχοντας ήδη μπει στη διαδικασία τοκετού.

kate genna15

Η 36χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ μετέβη στην ιδιωτική πτέρυγα "Lindo" του νοσοκομείου "St Mary's" στο δυτικό Λονδίνο, εκεί όπου είχε γεννήσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον 4χρονο Τζορτζ και τη 2χρονη Σάρλοτ.

kate genna15

Εδώ και λίγες ημέρες, θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας κατασκηνώνουν έξω από το νοσοκομείο για να ακούσουν πρώτοι την ανακοίνωση της γέννησης.

kate genna15

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ δεν ήθελαν να μάθουν το φύλο του τρίτου τους παιδιού κι αυτό είναι ένα από τα... μυστήρια που έχει συνεπάρει τους τελευταίους μήνες τη Μεγάλη Βρετανία.

Τα ονόματα που είναι ψηλά στη λίστα των υποψήφιων ονομάτων για το μωρό είναι σύμφωνα με τους πράκτορες στοιχημάτων τα Άλις, Αλεξάνδρα, Ελίζαμπεθ, Μέρι και Βικτόρια αν είναι κορίτσι και τα Άρθουρ, Άλμπερτ, Φρέντερικ, Τζέιμς και Φίλιπ αν είναι αγόρι.

«Η Δούκισσα μετέβη με το αυτοκίνητο από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον στο μαιευτήριο μαζί με τον Δούκα του Κέμπριτζ», σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η ανακοίνωση:

kate genna2

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είναι το τρίτο εγγόνι του πρίγκιπα και διαδόχου του βρετανικού θρόνου Καρόλου και το έκτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄.

kate genna16 copy

(Daily Mail)

Όπως υπενθυμίζουν τα βρετανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η Κέιτ είχε φέρει στον κόσμο τον Τζορτζ δέκα και μισή ώρες αφού είχε εισαχθεί στο μαιευτήριο και τη Σάρλοτ, δυόμιση ώρες μετά.

Όπως είθισται μετά τη γέννηση του διαδόχου, θα γίνει τόσο η παραδοσιακή όσο και η μοντέρνα ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος.

Μια ανακοίνωση θα σταλεί μέσω e-mail στον Τύπο και ένα tweet θα «ανέβει» στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού Κένσινγκτον.

Παράλληλα, θα αναρτηθεί μια κορνιζαρισμένη ανακακοίνωση σε μια στολισμένη με χρυσάφι βάση, δίπλα στα κάγκελα του Μπάκινγχαμ.

kate genna8

Η δούκισσα άρχισε την άδεια εγκυμοσύνης της, στις 22 Μαρτίου αλλά έκανε μία ακόμα δημόσια εμφάνιση την Κυριακή του Πάσχα για να παρακολυθήσει την λειτουργία.

Παρά το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει τέσσερα παιδιά, ο Ουίλιαμ θα είναι ο πρώτος μελλοντικός βασιλιάς που αποκτά τρίτο παιδί εδώ και 120 χρόνια!

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, dailymail.co.uk

Πηγή φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μπαλταδώρος: Αποκάλυψη «βόμβα» για τα αίτια της πτώσης του Mirage – Έγγραφο – ντοκουμέντο

Τι σημαίνει το όνομα Γεώργιος - Έξι πράγματα που δεν ξέρατε

Σχετικές ειδήσεις