ΚΟΣΜΟΣ

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα

Η Μέγκαν Μαρκλ,στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά τον γάμο,έκανε μια κλασική, βρετανική εμφάνιση που θύμισε πολύ Κέιτ Μίντλετον.

Η δούκισσα του Σάσεξ, χαμογελαστή, ευδιάθετη και ντυμένη όπως αρμόζει σε μια πριγκίπισσα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο garden party που δόθηκε το απόγευμα για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου.

Η Μέγκαν Μαρκλ για την εμφάνισή της επέλεξε το brand Goat, που αγαπά και η Κέιτ Μίντλετον, σε ροζ παλ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με υπέροχο καπέλο του Philip Treacy. Η Μέγκαν απαρνήθηκε την σπορ τσάντες, που συνήθιζε, και κράτησε ένα κλασσικό clutch του brand Wilbur & Gussie, ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, τα οποία συνδύασε με ένα λιτό διαμαντένιο βραχιόλι. ενώ εντύπωση έκανε το ότι επέλεξε να φορέσει καλσόν.

Φαίνεται λοιπόν ότι η δούκισσα του Σάσεξ προσαρμόζεται με άνεση στο νέο της ρόλο.

Ο στιλίστας των σελέμπριτις Lucas Armitage δήλωσε στο Femail: «Εδώ βλέπουμε την Μέγκαν ως γαλαζοαίματη για πρώτη φορά και είναι αξιοσημείωτο πως έχει ανεβάσει το παιχνίδι. Σπάνια την έχουμε δει να είναι τόσο ταιριαστή και να φοράει ένα χρόνο με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις επιλέγοντας τη μονοχρωμία».

Στο πάρτι του παλατιού συμμετείχαν 6.000 περίπου καλεσμένοι, όλοι μέλη φιλανθρωπικών και στρατιωτικών οργανώσεων, στις οποίες προΐσταται ο πρίγκιπας Κάρολος. Στους καλεσμένους προσφέρθηκαν τσάι και σάντουιτς, ενώ η «έκπληξη» του πάρτι ήταν μια μέλισσα που τσίμπησε τον πρίγκιπα Χάρι στο αυτί, όταν εκείνος εκφωνούσε μια «θερμή» ομιλία προς τιμήν του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Σχετικές ειδήσεις