Η εξωπραγματική προσφορά εστιατορίου που το ανάγκασε να κλείσει σε δύο μόλις εβδομάδες!

Newsroom Newsroom

Η εξωπραγματική προσφορά εστιατορίου που το ανάγκασε να κλείσει σε δύο μόλις εβδομάδες!

«Εξαιρετική» έμπνευση από το αφεντικό!

Το εστιατόριο Jiamener στην πόλη Chengdu στην Κίνα έκλεισε σε μόλις δύο εβδομάδες από την έναρξη της προσφοράς σύμφωνα με την οποία οι πελάτες θα μπορούσαν να τρώνε με 19 δολάρια τα πάντα από το μενού του hot-pot (τεχνική μαγειρέματος).

Δύο εβδομάδες μετά την προσφορά κι αφού εκατοντάδες άνθρωποι συνέρρεαν καθημερινά από νωρίς το πρωί, ο ιδιοκτήτης ανακοίνωσε το κλείσιμο του καταστήματος. Η τεράστια πελατεία σε συνδυασμό με την μεγάλη κατανάλωση και τα μικρά κέρδη, «φέσωσαν» τον ιδιοκτήτη με 78.000 δολάρια αναγκάζοντάς τον να βάλει λουκέτο.

«Ξέραμε ότι θα χάναμε χρήματα ξεκινώντας την προώθηση των εκπτώσεων, αλλά δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ένας από τους ιδιοκτήτες, όπως μεταδίδει η South China Morning Post. «Θέλαμε να προσελκύσουμε πιο πιστούς πελάτες μέσω αυτής της στρατηγικής», πρόσθεσε.

Το εστιατόριο είχε 500 πελάτες την ημέρα καθώς πολλοί μοιράζονταν τις κάρτες μέλους με την οικογένεια και τους φίλους τους, σύμφωνα με τον Independent. Ωστόσο οι ιδιοκτήτες δεν κατηγορούν αποκλειστικά τους πελάτες για το οικονομικό φιάσκο, αλλά παραδέχονται πως η προσφορά δεν είχε υπολογιστεί σωστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved