ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό: Μεγιστάνας τής ξερίζωσε το σκαλπ και ξέσκισε το πρόσωπό της αντιγράφοντας βιβλίο του

Φρικιαστικό: Μεγιστάνας τής ξερίζωσε το σκαλπ και ξέσκισε το πρόσωπό της αντιγράφοντας βιβλίο του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας μιας Αμερικανίδας από το γιο Καναδού μεγιστάνα και πατέρα του παιδιού της, στο Χόλιγουντ.

Υγιής νους αδυνατεί να συλλάβει τις ειδεχθείς πράξεις του 37χρονου Μπλέικ Λέιμπελ, ο οποίος καταδικάστηκε για το βασανισμό, τη δολοφονία και το διαμελισμό της Ιάνα Κάσιαν.

Η άτυχη μητέρα ενός βρέφους, μόλις τριών μηνών, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά τους στο Δυτικό Χόλιγουντ στις 30 Μαΐου 2016, ωστόσο πιστεύεται ότι για οκτώ ολόκληρες ώρες ο Λέιμπελ τη βασάνιζε με πρωτοφανή σκαιότητα.

Σύμφωνα με ανατριχιαστικές μαρτυρίες των αστυνομικών και του ιατροδικαστή, από το άψυχο σώμα της κοπέλας έλειπε το τριχωτό της κεφαλής της, όπως επίσης και κομμάτια του προσώπου της! Παράλληλα, είχε δεχθεί τέτοια κακοποίηση που κάποιος μπορούσε να δει το κρανίο της μέσα από το κεφάλι.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 37χρονο, ο οποίος βρισκόταν ακόμα μέσα στο γεμάτο αίματα διαμέρισμα, ωστόσο δύο χρόνια μετά δεν έχουν καταλήξει σχετικά με τα ακριβή κίνητρα της δολοφονίας.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι ο Καναδός, όχι μόνο ζήλευε παθολογικά την Κάσιαν, αλλά και την αγάπη που έδειχνε στο νεογέννητο μωράκι τους!

Σύμφωνα ωστόσο με μία άλλη θεωρία, ο δολοφόνος αντέγραψε το άγριο έγκλημα από ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που είχε γράψει ο ίδιος και στο οποίο περιγράφει παρόμοιους βασανισμούς με φρικαλέες σκηνές και ανθρώπους «στεγνούς» από αίμα!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Λέιμπελ μεγάλωσε στο Τορόντο, ενώ είναι γιος ενός ευκατάστατου ιδιοκτήτη real estate. Είχε μετακομίσει στην Καλιφόρνια όπου είχε λάβει μέρος σε διάφορα πρότζεκτ της βιομηχανίας του θεάματος.