ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Έξω φρενών το Παλάτι με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ (vid)

Βρετανία: Έξω φρενών το Παλάτι με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ (vid)

Έξω φρενών φαίνεται πως είναι το Παλάτι του Κένσινγκτον, έπειτα από την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, στο Good Morning Britain.

Ο 73χρονος πρώην διευθυντής φωτισμού μίλησε στην εκπομπή για το ζευγάρι, αλλά και την πολιτική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται η Μεγάλη Βρεατανία και οι ΗΠΑ.

Στη συνέντευξή του υποστήριξε πως το ζευγάρι σύντομα θα κάνει οικογένεια, αφού η Μέγκαν πάντα ήθελε να αποκτήσει παιδιά, ενώ ο ίδιος ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τον πρίγκιπα, αλλά και την βασίλισσα Ελισάβετ.

Βέβαια, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν πρόκειται να γίνει σύντομα, καθώς ανώνυμη πηγή από το Παλάτι δήλωσε ότι, «Το Παλάτι είναι έξω φρενών. Ο κύριος Μαρκλ μπήκε σε θέματα τα οποία ο Χάρι και η Μέγκαν μπορεί να μην ήθελαν να συζητηθούν».

Παράλληλα, ο Τόμας Μαρκλ δήλωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι τάσσεται υπέρ του Brexit, ενώ πίστευει πως ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να έχει μια ευκαιρία στην προεδρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος λόγω του καρδιακού επεισοδίου που υπέστη, δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι, εξέφρασε το παράπονό του για την κόρη του λέγοντας ότι δεν του έστειλε ούτε μία κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα.

Να σημειωθεί ότι η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση.