ΚΟΣΜΟΣ

Νέο σκάνδαλο για Ρονάλντο: Τρεις ακόμη γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση (vid)

Νέο σκάνδαλο για Ρονάλντο: Τρεις ακόμη γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση (vid)

Τους ισχυρισμούς τριών ακόμη γυναικών, οι οποίες κατηγορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για κακοποίηση, αποκάλυψε πως ερευνά ο δικηγόρος της 34χρονης Αμερικανίδας, που υποστηρίζει πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Πορτογάλο σταρ το 2009.

O CR7 βρίσκεται στην «καρδιά» της δίνης ενός σκανδάλου που απασχολεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και τη διεθνή γνώμη, αφού την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία του Λος Άντζελες άνοιξε εκ νέου την υπόθεση για βιασμό της Κάθριν Μαγιόργκα από τον άσο της Γιουβέντους το 2009.

Ο Ρονάλντο χαρακτήρισε τις κατηγορίες εις βάρος του «fake news», ενώ η ιταλική ομάδα εξέφρασε δημόσια τη στήριξή της στο… περιουσιακό της στοιχείο, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η θύελλα δεν πρόκειται να καταλαγιάσει σύντομα.

Ο Λέσλι Στόβαλ, δικηγόρος της 34χρονης Αμερικανίδας, σε συνέντευξή του την Κυριακή στη βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun αποκάλυψε πως διερευνά τις κατηγορίες τριών ακόμη γυναικών, οι οποίες υποστηρίζουν πως έπεσαν επίσης θύματα του Ρονάλντο.
«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι είχε παρόμοια εμπειρία. Εργάζομαι για να επαληθεύσω αυτή την πληροφορία», ανέφερε ο Στόβαλ, αρνούμενος ωστόσο να αποκαλύψει την ταυτότητα της.

Σημείωσε πάντως θα δώσει τα στοιχεία της στην αστυνομία του Λος Άντζελες, η οποία ερευνά την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα.
Σύμφωνα πάντα με το δικηγόρο η γυναίκα που του τηλεφώνησε, υποστηρίζει πως βιάστηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε πάρτι, τη στιγμή που ο Στόβαλ ερευνά τις υποθέσεις και δύο άλλων γυναικών, που υποστηρίζουν πως κακοποιήθηκαν από τον Πορτογάλο άσο.

Μία μάλιστα από αυτές ισχυρίζεται πως υπέγραψε «εμπιστευτική συμφωνία» με τον ποδοσφαιριστή το 2009, χωρίς όμως να διευκρινίζει για τι ακριβώς κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ η τρίτη γυναίκα φέρεται να υποστηρίζει πως «χτυπήθηκε από τον Ρονάλντο».

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος σταρ κατηγορείται από την 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα πως τον Ιούνιο του 2009, τη βίασε παρά φύσιν στη σουίτα του, στο ξενοδοχείο Palms Hotel στο Λας Βέγκας, όπου ο παίκτης είχε ταξιδέψει για διακοπές.

Η Μαγιόργκα είχε συναινέσει τότε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό αφού έλαβε το ποσόν των 375.000 δολαρίων. Η αστυνομία του Λας Βέγκας άνοιξε ωστόσο εκ νέου την υπόθεση, καθώς σύμφωνα με τους δικηγόρους της 34χρονης, η Αμερικανίδα αποφάσισε να μιλήσει δημόσια μετά και την εξάπλωση του κινήματος #MeToo, που θέλει τις γυναίκες να μοιράζονται δημόσια τις ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησής τους.