MEDIA

Survivor spoiler - διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας (16/03)

Survivor spoiler - διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας (16/03)
Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη;

Survivor: Σήμερα στο Survivor θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη δύσκολο αγώνισμα ασυλίας - Ο Πάτρικ Ογκουνσότο είναι έτοιμος να ζήσει την εμπειρία του ριάλιτι επιβίωσης

H ελληνική και η τουρκική ομάδα θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην υπόθεση «ασυλία» και να αποφύγουν τις ψυχοφθόρες διαδικασίες της αποχώρησης.

Η Ελλάδα πλέον είναι μείον έναν παίκτη, καθώς ο Σίμος αποχώρησε και καλείται πλέον να κάνει restart στις κακές επιδόσεις στα τελευταία αγωνίσματα.

Βλέποντας τον στίβο φαίνεται ότι απαιτεί ταχύτητα στην οποία υπερτερούν οι Έλληνες παίκτες. Άλλωστε έως τώρα οι νίκες που έχουν πάρει οι Έλληνες ήταν σε αγωνίσματα που δεν απαιτούσαν ταχύτητα.

Την ίδια στιγμή, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor ο Πάτρικ Ογκουνσότο θα μπει στο παιχνίδι και θα λάβει μέρος και στο αγώνισμα για να ενισχύσει τις προσπάθειες τις ελληνικής ομάδας.

Δείτε το βίντεο:

Η Κατερίνα Δαλάκα ακούγεται αποφασισμένη για τη νίκη στο τρέιλερ. Θα βοηθήσει η παρουσία του Πάτρικ Ογκουνσότο την ελληνική ομάδα να βγει μπροστά και να πάρει την ασυλία;

Ποια ομάδα θα κερδίσει; Δείτε την απάντηση στη gallery του Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μόνο εδώ: Το συγκλονιστικό φινάλε του Τατουάζ και το άγνωστο παρασκήνιο των σχέσεων Γεωργίου-Alpha

Θρήνος στην ΕΡΤ: Πέθανε στα 50 του ο Βασίλης Γιώτης (pics)

Σχετικές ειδήσεις