ΚΟΣΜΟΣ

Βενεζουέλα: Επτά νεκροί από πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου

Βενεζουέλα: Επτά νεκροί από πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου
ASSOCIATED PRESS

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας συνετρίβη το Σάββατο το πρωί (τοπική ώρα) κοντά στο Καράκας, με αποτέλεσμα τον θάνατο και των επτά επιβαινόντων, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Το ελικόπτερο πραγματοποιούσε πτήση από την πρωτεύουσα με προορισμό την δυτικοκεντρική πολιτεία Κοχέντες όταν συνετρίβη κοντά στην πρωτεύουσα, ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας πως οι αρχές ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο βρέθηκε το Σάββατο στην Κοχέντες για να παρακολουθήσει στρατιωτικά γυμνάσια, δηλώνοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι «έτοιμες» σε περίπτωση που οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίσουν να εξαπολύσουν στρατιωτική επίθεση στο έδαφος της Βενεζουέλας, καθώς ο αντιπολιτευόμενος Χουάν Γκουαϊδό προσπαθεί να στρέψει τον στρατό προς το δικό του στρατόπεδο.

«Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για αυτό το συμβάν και εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων», ανέφερε αργότερα ο Μαδούρο με tweet του, αναφερόμενος στο αεροπορικό δυστύχημα.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ηθοποιός πήγε στην εκπομπή της Γερμανού χωρίς εσώρουχο - Άφωνη η παρουσιάστρια (pics)

Φρικιαστικές αποκαλύψεις: Πατέρας - κτήνος βίασε τη 10χρονη κόρη του πάνω από 1800 φορές

Σχετικές ειδήσεις