ΚΟΣΜΟΣ

Μυστηριώδεις θάνατοι τουριστών - Πέθαναν με λίγες ημέρες διαφορά (pics)

Μυστηριώδεις θάνατοι τουριστών - Πέθαναν με λίγες ημέρες διαφορά (pics)

Μυστήριο καλύπτει τον ανεξήγητο θάνατο τριών παραθεριστών, στα τέλη Μαΐου, με διαφορά λίγων ημερών, σε τουριστικό συγκρότημα στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Τα τρία θύματα είχαν, όλα τους, φθάσει την 25η Μαΐου στο Σαν Πέδρο δε Μακόρις, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στο νότιο τμήμα της χώρας, εξήγησαν οι τοπικές αρχές.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery:

Μαρτυρίες παραθεριστών

Η Κέιλιν Κναλ και ο Τομ Σβάντερ περιέγραψαν στο CNN ότι υπέφεραν από κεφαλαλγίες, κοιλιακό άλγος και διάρροια αφού μύρισαν μια έντονη οσμή χημικών προϊόντων στο ξενοδοχείο La Romana τον Ιούνιο του 2018. Σύμφωνα με τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν, επιστρέφοντας στο Κολοράντο, ενδέχεται να είχαν εκτεθεί σε παρασιτοκτόνα.

Το ζευγάρι, το οποίο κατέθεσε μήνυση, πιστεύει ότι η ουσία αυτή μεταφέρθηκε από το σύστημα του κλιματισμού.

Ένα άλλο ζευγάρι, η Σούζι Λότερμπορν και ο Νταγκ Χαντ κατήγγειλαν στον ενημερωτικό ιστότοπο BuzzFeed News ότι είχαν συμπτώματα όπως πυρετός, ναυτία και διάρροια, κατά τη διαμονή τους στο Grand Bahia Principe τον Ιανουάριο του 2018.

Η διεύθυνση του συγκροτήματα μίλησε την Παρασκευή για «ψευδείς πληροφορίες» που προκάλεσαν «τεράστια ζημιά στην εικόνα και τη φήμη» της αλυσίδας.