Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ΣΟΚ: Αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν εγκληματία και την όμηρο που έσφαζε!

Newsbomb

Τραγικό θάνατο, από σφαίρες αστυνομικών βρήκε μία όμηρος ενός εγκληματία στο Λος Άντζελες, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Η καταδίωξη ενός εγκληματία από τρεις αστυνομικούς κατέληξε σε τραγωδία, αφού μια αθώα γυναίκα έχασε τη ζωή της από το χέρι εκπροσώπων του Νόμου.

Το περιστατικό που συνέβη στις 16 Ιουνίου καταγράφηκε, μάλιστα, καρέ-καρέ από τις κάμερες που φορούσαν στις στολές τους οι αστυνομικοί, ενώ το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το ίδιο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών Αρχών, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε καταγγελία που δέχθηκαν για έναν άνδρα, ο οποίος μαχαίρωσε την πρώην κοπέλα του.

Στο βίντεο, απαθανατίζεται ο σεσημασμένος κακοποιός Γκιγιέρμο Πέρεζ να περικυκλώνεται από αστυνομικούς, έξω από ένα κατάστημα.

Όταν ο 32χρονος συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ξεφύγει, αρπάζει τη 49χρονη Ελίζαμπεθ Τόλισον, η οποία στέκεται κοντά του, βάζοντας το μαχαίρι του στο λαιμό της και καταδικάζοντάς την σε θάνατο.

Παρά ωστόσο τις συνεχείς εκκλήσεις των αστυνομικών να πετάξει το μαχαίρι και να αφήσει ελεύθερη την όμηρο, ο Πέρεζ όχι μόνο δεν υπακούει αλλά αρχίζει να τη σφάζει!

Αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί 18 σφαίρες από τους αστυνομικούς, μερικές από τις οποίες όμως κατέληξαν και στο κορμί της άτυχης γυναίκας, κόβοντας το νήμα της ζωής της…

«Αισθανόμαστε απέραντη θλίψη για το περιστατικό αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Η κατάσταση αυτή ήταν ο χειρότερος εφιάλτης κάθε αστυνομικού» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του LAPD.