ΚΥΠΡΟΣ

Ανατροπή με τη 19χρονη που «βιάστηκε» από 12 Ισραηλινούς - «Αυτή είναι η αλήθεια»

Ανατροπή με τη 19χρονη που «βιάστηκε» από 12 Ισραηλινούς - «Αυτή είναι η αλήθεια»

Ξεσπά η κοπέλα μέσα από την φυλακή.

Έχουν περάσει 8 μήνες από την πολύκροτη υπόθεση του «βιασμού» μιας 19χρονης από 12 νεαρούς Ισραηλινούς στην Κύπρο, η οποία εξελίχθηκε σε δικαστικό θρίλερ καθώς η κοπέλα βρέθηκε κατηγορούμενη όταν οι Αρχές ανακάλυψαν στοιχεία που την έκριναν... ένοχη!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σήμερα, ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Πιστέψτε με: Η υπόθεση του βιασμού της Κύπρου» φέρνει στο φως άγνωστα στοιχεία τα οποία δεν έλαβαν υπόψιν τους οι κυπριακές Αρχές ενώ μιλάει και η κοπέλα, χρησιμοποιώντας την κωδική ονομασία «Emily.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, στην δημοσιότητα θα δοθούν για πρώτη φορά μαρτυρίες από την επίθεση, από υπαλλήλους του ξενοδοχείου που δούλευε η Βρετανίδα αλλά και από την ίδια.

Η «Emily» είχε καταγγείλει στα μέσα του περασμένου Ιουλίου ότι βιάστηκε ομαδικά από ομάδα 12 Ισραηλινών τουριστών στην Αγία Νάπα. Η ίδια αναφέρει πως έκανε σεξ με έναν εξ αυτών, με συναίνεσή της, όταν μπήκαν στο δωμάτιο και οι υπόλοιποι ξαφνικά, βιάζοντάς την.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος: Διέρρευσε sex tape από τη συνεύρεση της 19χρονης με τους 12 Ισραηλινούς

Οι κυπριακές Αρχές συνέλαβαν όλους τους Ισραηλινούς, ωστόσο η κοπέλα άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις της. Η κοπέλα κατηγορήθηκε για ψευδορκία ενώ οι Ισραηλινοί αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τέλος, στην εκπομπή μιλάει και ένας ειδικός της Βρετανικής Αστυνομίας σε θέματα βιασμού, τονίζοντας πως υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να καταδικαστεί τουλάχιστον ένα άτομο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πάσχα υπό αυστηρό περιορισμό – Πώς και πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα

Σχετικές ειδήσεις