ΚΥΠΡΟΣ

Χαμός σε πτήση από Κύπρο: Δείτε τι έκανε όταν του είπαν να βάλει μάσκα

Χαμός σε πτήση από Κύπρο: Δείτε τι έκανε όταν του είπαν να βάλει μάσκα
Pixabay

Πρόστιμο 670 λιρών επιβλήθηκε σε 57χρονο, ο οποίος σε πτήση από Κύπρο προκάλεσε αναστάτωση, ενώ απείλησε μέχρι και να ουρήσει στο πλήρωμα καμπίνας όταν του είπαν να κάτσει στη θέση του.

Σύμφωνα με τη DailyMail, πρόκειται για τον 57χρονο Christopher Tooth, ο οποίος σε πτήση από την Κύπρο προς το Μάντσεστερ άρχισε να γίνεται επιθετικός όταν του είπαν να βάλει μάσκα.

Ο 57χρονος και ο γιος του επιτέθηκαν προς το πλήρωμα του αεροσκάφους αρχικά λόγω μιας παρεξήγησης με το φαγητό, ενώ «άναψαν τα αίματα» όταν τους ζήτησαν οι άλλοι επιβάτες να βάλουν μάσκες αλλά αρνήθηκαν.

Όταν ο υπεύθυνος του πληρώματος της καμπίνας παρενέβη, ο 57χρονος έγινε ακόμα πιο επιθετικός, φωνάζοντας ότι «θα τους πετάξει έξω από το αεροσκάφος».

Όταν του ζήτησαν μάλιστα να καθίσει, απείλησε ότι θα «ουρούσε πάνω στην αεροσυνοδό».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Το περιστατικό συνέβη στις 23 Οκτωβρίου 2020, όταν ο 57χρονος και ο γιος του ταξίδευαν από την Κύπρο στο Μάντσεστερ.

Ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο πελάτης του ήθελε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του. Εξήγησε ότι ο 57χρονος ήρθε στην Κύπρο να δει τη γυναίκα του, η οποία ζει μαζί με την κόρη τους εδώ. Πριν μπουν στο αεροσκάφος είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αγία Βαρβάρα: Αυτή είναι η 50χρονη που δολοφόνησαν άγρια η 15χρονη κόρη της και ο φίλος της