ΚΥΠΡΟΣ

Λευκωσία: Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση

Λευκωσία: Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση

Για δεύτερη χρονιά, η παράσταση «Η Μαγεία των Χριστουγέννων» θα πραγματοποιηθεί στους δρόμους της Λευκωσίας, το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015.

«Η Μαγεία των Χριστουγέννων» είναι μία παράσταση – δρώμενο δρόμου, που δημιουργήθηκε από το γνωστό σε όλους μας Καλλιτεχνικό Διευθυντή και Χορογράφο Ricardo Cuellar και διοργανώνεται από τις RCBeauty dolls, με το σκεπτικό μίας Χριστουγεννιάτικης παρέλασης με σκοπό να μεταδώσει το γιορτινό πνεύμα και μία νότα γιορτής και αισιοδοξίας στην κοινωνία της Λευκωσίας.

Περίπου 20 συμμετέχοντες σε εντυπωσιακά γιορτινά κοστούμια θα παρελάσουν διαμέσου κεντρικών οδών της Λευκωσίας, σε πομπή ανοιχτών αυτοκινήτων με κατάληξη το City Plaza στο πλαίσιο του PopUp Festival.

Η πομπή θα ξεκινήσει από το PILATES body harmony στην 28ης Οκτωβρίου στη Μακεδονίτισσα στις 1.30μ.μ, θα διασχίσει τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή και μέσω της Λεωφόρου Νίκης θα αφιχθεί στο Μακάριο Νοσοκομείο όπου ο Ricardo Cuellar, με τον Αγιο Βασίλη, τη Βασίλισσα των Ζαχαρωτών, τους ταράνδους και τις νεράιδες θα διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια η πομπή μέσω της Λεωφόρου Νίκης, της Γρίβα Διγενή και της οδού Κρήτης θα αφιχθεί στις 3 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Χριστουγέννων στη Μακαρίου και στις 4:30 στο CITY PLAZA. Εκεί η ομάδα θα παρουσιάσει μία μαγευτική διαδραστική Χριστουγεννιάτικη χορογραφία στην οποία θα ενθαρρυνθούν κυρίως τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους να λάβουν μέρος, να διασκεδάσουν και να φωτογραφηθούν.

ΠΗΓΗ philenews.com

Σχετικές ειδήσεις