ΚΥΠΡΟΣ

Λευκωσία: Δεν βρέθηκε ο δολοφόνος του 23χρονου

Λευκωσία: Δεν βρέθηκε ο δολοφόνος του 23χρονου

Παρά τις εντατικές έρευνες της Αστυνομίας, δεν έχει, μέχρι στιγμής, εντοπιστεί κανένα ίχνος των δραστών της δολοφονίας, που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα, με θύμα τον Τάσο Γεωργίου, 23 ετών.

Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Θέρμης στο Στρόβολο. Δέχθηκε εννέα σφαίρες, από τις έντεκα, που ρίχθηκαν εναντίον του.

Ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι ο κύκλος καταθέσεων συνεχίζεται. Η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος του θύματος και όχι μόνο. Παράλληλα, αξιολογεί πληροφορίες και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και μελετά τις κινήσεις του θύματος και τους χώρους, όπου διακινήθηκε, πριν τη διάπραξη του εγκλήματος.

Τεκμήρια, που έχουν παραληφθεί από τη σκηνή, εξετάζονται επιστημονικά και δεν αποκλείεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις. Εκτιμάται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών αντίπαλων ομάδων της νύκτας.

Η Αστυνομία διευκρινίζει ότι το θύμα δεν ήταν αδειούχος φύλακας.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο διασύνδεσης του φόνου με υπόθεση έκρηξης βόμβας νωρίτερα σε αυτοκίνητο στη Λακατάμεια, ο κ. Αγγελίδης δήλωσε ότι διερευνάται αν οι δύο υποθέσεις διασυνδέονται, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

ΠΗΓΗ www.sigmalive.com

Σχετικές ειδήσεις