ΚΥΠΡΟΣ

Αυτός είναι ο 35χρονος Λοχαγός - serial killer - Δείτε φωτογραφίες

Αυτός είναι ο 35χρονος Λοχαγός - serial killer - Δείτε φωτογραφίες
Θρίλερ με το πτώμα του κοριτσιού - Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες
philenews.com

Δεν σταματά να σοκάρει ο «Ορέστης»: «Σκότωσα τη Mary Rose γιατί φώναζε» – Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση κι άλλων σορών στο φρεάτιο του «μεταλλείου του θανάτου»

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος, καθώς στο νησί ξετυλίγεται το κουβάρι μιας από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις δολοφονιών.

Δυνάμεις της ΕΜΑΚ βρίσκονται από το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στο σημείο και προσπαθούν να εντοπίσουν και να ανασύρουν πτώματα τα οποία η Αστυνομία εκτιμά ότι βρίσκονται στο φρεάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com, ο «Ορέστης», όνομα που χρησιμοποιούσε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να έρχεται σε επαφή με τις γυναίκες, δεν αλλάζει τη στάση του στις καταθέσεις και παραμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς.

Ο 35χρονος, που οδηγήθηκε χθες για δεύτερη φορά ενώπιον Δικαστηρίου, παραδέχθηκε ότι σκότωσε τις δύο κοπέλες, την 38χρονη Mary Rose και την 28χρονη Arian Palanas Lozano, αλλά όχι την 6χρονη Sierra και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

Το σκοτεινό προφίλ του 35χρονου «Ορέστη»

Πρόκειται για κάτοικο χωριού της Επαρχίας Λευκωσίας στην Κύπρο, ο οποίος υπηρετεί σε στρατόπεδο και φέρει τον βαθμό του ίλαρχου, αφού υπηρετεί στο Σώμα των Τεθωρακισμένων.

Ο άνδρας που παραδόθηκε στις Αρχές το βράδυ της Παρασκευής (19/04), είναι διαζευγμένος και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, με το διαζύγιό του να κρατείται σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive ως «επτασφράγιστο» μυστικό από τον ίδιο.

Με την αποφοίτησή του από το Λύκειο μετέβη στην Αθήνα όπου υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων. Η είδηση της σύλληψής του 35χρονου, που στην ουσία είναι ο μυστηριώδης Ορέστης, που διατηρούσε δεσμό με την άτυχη Μαίρη Ρόουζ, προκάλεσε σοκ σε ανθρώπους που τον είχαν γνωρίσει.

Εναντίον του 35χρονου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν φόνο εκ προμελέτης, απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, απαγωγή με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, απόπειρα καταστροφής τεκμηρίου.

Το προφίλ του 35χρονου περιγράφεται ως «σκοτεινό», αφού φέρεται να πρόκειται για άτομο το οποίο δεν εξωτερίκευε συναισθήματα.

Άτομα που συνυπήρξαν μαζί του κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του σε στρατόπεδα της Ε.Φ κάνουν λόγο για άτομο το οποίο δεν παρουσίαζε επιθετικές συμπεριφορές απέναντι σε στρατιώτες ή σε οποιονδήποτε άλλον. Αντίθετα, φέρεται κατά διαστήματα να αποκάλυπτε προσωπικά του δεδομένα σε άτομα στον επαγγελματικό του χώρο.

Δήλωνε φωτογράφος - Είχε φωτογραφίσει και το φρεάτιο της φρίκης

Ο ίδιος ως «Ορέστης» παρουσιαζόταν με το επάγγελμα του φωτογράφου ενώ στην πραγματικότητα ήταν αξιωματικός. Συνεργαζόταν με σειρά από ηλεκτρονικά περιοδικά φωτογραφίας, έχοντας βραβευτεί και για ορισμένες λήψεις του.

Η δουλειά του ως φωτογράφου περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τοπία, με πολλές από τις λήψεις του να είναι από την ευρύτερη περιοχή του Μιτσερού αλλά και του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, εκεί όπου εντοπίστηκαν δηλαδή οι δυο σοροί των γυναικών.

«Σκότωσα τη Mary Rose γιατί φώναζε»

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, η 6χρονη κόρη της Mary Rose άρχισε να πνίγεται και αυτό προκάλεσε τον πανικό της μητέρας της. Όπως είπε στους ανακριτές, αναγκάστηκε να την πνίξει γιατί φώναζε.

Κατόπιν, όπως υπέδειξε, πέταξε την 6χρονη Sierra, που πέθανε και που δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής, στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και τη μητέρα της στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

Εκεί, πέταξε και την 28χρονη Arian, την οποία, όπως κατέθεσε, έπνιξε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αννίτα Πάνια: Η Αστυνομία αναζητά την παρουσιάστρια - Δείτε τι έχει συμβεί

ΣΟΚ με τον Λοχαγό - serial killer: Τη στραγγάλισε ενώ έκαναν έρωτα

Σχετικές ειδήσεις