ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Τελευταίο «αντίο» στα θύματα του serial killer, Λίβια και μικρή Έλενα

Κύπρος: Τελευταίο «αντίο» στα θύματα του serial killer, Λίβια και μικρή Έλενα
Μάνα και κόρη ήταν τα πρώτα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου 35χρόνου Νίκου Μεταξά

Μέσα σε κλίμα οδύνης, είπαν σήμερα το τελευταίο "αντίο" στη Λίβια - Φλωρεντία Μπουνέα και την οκτάχρονη κόρη της Ελένα-Ναταλία (θύματα του serial killer) συγγενείς και φίλοι στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Αρεδιού στην Κύπρο.

Τραγική φιγούρα στην κηδεία ο πατέρας του παιδιού. Μάνα και κόρη ήταν τα πρώτα θύματα του καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου 35χρόνου Νίκου Μεταξά.

Παρόντες στο τελευταίο αντίο οι άντρες της Πυροσβεστικής και της Brasal, οι άνθρωποι που νυχτοξημερώθηκαν προκειμένου να τις εντοπίσουν. Στον ιερό ναό του Αγ.Γεωργίου έφθασαν νωρίς το απόγευμα εξάλλου για να παραβρεθούν στην κηδεία ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας, ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης καθώς και ο πρέσβης της Ρουμανίας.

Η κηδεία τελείται δημοσία δαπάνη. Υπενθυμίζεται ότι ο χαροκαμένος πατέρας και σύζυγος κινεί αγωγή εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας για τους χειρισμούς της Αστυνομίας αναφορικά με την εξαφάνιση των δυο και κατά του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Η κηδεία της Sierra και της μητέρας της στη Ρουμανία

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι όμως ακόμα ένας πατέρας. Αυτός της 6χρονης Sierra, η σορός της οποίας βρέθηκε χθες (12/6/2019), δεμένη με τσιμεντομπλόκ στην λίμνη Μεμί.

Αυτό ήταν το τελευταίο μακάβριο εύρημα, με το οποίο κλείνει ο κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό και των επτά θυμάτων του κατά συρροήν δολοφόνου Ν. Μεταξά.

Το παιδί στραγγαλίστηκε, όπως η μητέρα του και άλλα θύματα του αδίστακτου serial killer, ο οποίος από την αρχή υποστήριξε υποκριτικά πως η 6χρονη πέθανε από εισρόφηση των εμεσμάτων της.

Η σορός της 6χρονης Σιέρα εντοπίστηκε σε διαφορετικό σημείο από αυτό που είχε υποδείξει προ ημερών ο καθ` ομολογία κατά συρροή δολοφόνος.

Ο χαροκαμένος πατέρας εξέφρασε την επιθυμία του να κηδεύσει και τη σορό της πρώην συζύγου του και μητέρας της αδικοχαμένης Sierra, μεταφέροντας και αυτή στη Ρουμανία.

Αυτό θα γίνει όμως, μετά από δύο εβδομάδες περίπου, όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση με DNA στη σορό της μικρούλας Sierra.

Πηγή: offsite.com /sigmalive.com

Φωτογραφίες είναι από την προσωπική σελίδα του κ. Ντίνου Ορφανού στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

«Τορπίλη» Ερντογάν: «Πήραμε τους S-400 - Τώρα αρχίζει ο... πόλεμος με τις ΗΠΑ»

Δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία: Εγκλωβισμένος ο Ερντογάν και χωρίς συμμάχους

Γερό «χαστούκι» των ΗΠΑ στον Ερντογάν για τα F-35 - Φόβοι για κλοπή απόρρητων πληροφοριών

Σχετικές ειδήσεις