MEDIA

Γιάννης Καλλιάνος: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Με ποιο κανάλι συμφώνησε

Γιάννης Καλλιάνος: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Με ποιο κανάλι συμφώνησε

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο γνωστός μετεωρολόγος.

Στην τηλεόραση επιστρέφει ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο ίδιος με ανακοίνωσή του, θα συνεργαστεί με τον τηλεοπτικό σταθμό «ONE CHANNEL» που θα εκπέμψει Πανελλαδικά στον αέρα από τις 18 Νοεμβρίου.

«Με ένα δελτίο καιρού πλήρες, αναλυτικό και ασφαλώς πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Έχω σκοπό να σας καθηλώσω στις τηλεοράσεις σας με λίγα λόγια και λόγω της πρόγνωσης...», αναφέρει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Γιάννη Καλλιάνου:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι επιστρέφω ως Μετεωρολόγος στην τηλεόραση και μάλιστα στο κανάλι «ONE CHANNEL» που θα εκπέμψει Πανελλαδικά στον αέρα από τις 18 Νοεμβρίου.

Είχα δεκάδες φορές επιμείνει στην άποψη (πριν τις εκλογές), ότι αν με τιμήσετε και μου δώσατε την ευκαιρία με την ψήφο σας να προσφέρω τα μέγιστα στην κοινωνία από τη θέση του Βουλευτή ώστε να σας εκπροσωπήσω επάξια (σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά και θερμά γι' αυτό και αντιλαμβάνεστε ότι κάνω ότι περνάει από το χέρι μου καθημερινά για να μεταφέρω τη φωνή σας μέσα στο Κοινοβούλιο), τη δουλειά μου δεν ήθελα να την παρατήσω ποτέ.

Υπήρχε όμως ένα διάστημα που αναγκαστικά έπρεπε να διακόψω τη συνεργασία μου με το κανάλι που εργαζόμουν τότε ώστε να υποστηρίξω την υποψηφιότητά μου στη Νότια Αθήνα με τη Νέα Δημοκρατία. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά με τη δική σας αποκλειστική βοήθεια.

Η Μετεωρολογία είναι η επιστήμη που σπούδασα και αγάπησα και θεωρώ ότι είναι απολύτως θετικό να εργάζομαι ενώ παράλληλα ασκώ και τα καθήκοντα του Βουλευτή. Θα πιεστώ τρομερά, το γνωρίζω, διότι οι υποχρεώσεις μου θα είναι αμέτρητες μέσα στη μέρα και το στρες πάρα πολύ έντονο.

Αλλά θεωρώ ότι το να παράγεις έργο στην κοινωνία είναι ότι πιο αξιοπρεπές μπορεί να κάνει κάποιος. Το ταξίδι της πρόγνωσης του καιρού λοιπόν συνεχίζεται και μάλιστα ακόμη πιο έντονα από τη συχνότητα του «ONE CHANNEL» από τις 18 Νοέμβρη. Με ένα δελτίο καιρού πλήρες, αναλυτικό και ασφαλώς πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Έχω σκοπό να σας καθηλώσω στις τηλεοράσεις σας με λίγα λόγια και λόγω της πρόγνωσης...

Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση του ONE CHANNEL

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον Κώστα Πρέκα

Καιρός: Προσοχή! Η έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για βροχές και... ίσως χιόνια (video)

Σχετικές ειδήσεις