MEDIA

Αυτή είναι η σέξι εγγονή του Σον Κόνερι - Ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram

Αυτή είναι η σέξι εγγονή του Σον Κόνερι - Ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram

H πανέμορφη εγγονή του Σον Κόνερι ποζάρει στις Μπαχάμες και «μαγνητίζει» τα βλέμματα

Η Σάσκια, κόρη του μοναχογιού του Σον Κόνερι, Τζέισον, από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Νταϊάν Σιλέντο, είναι μόλις 24 χρονών, πανέμορφη, μοντέλο, με δική της συλλογή ρούχων και ζει τη ζωή της μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Μπαχάμες.

Περνάει μεγάλο μέρος της ζωής της στο ίδιο νησί που εδώ και χρόνια ο διάσημος παππούς της, 90 χρονών σήμερα, έχει επιλέξει ως τόπο μόνιμης διαμονής.

Η 24χρονη καλλονή έχει δίπλα της τον σύντροφό της, τον 32χρονο Φίλιπ Μουρ με τον οποίο συζούν. Η Σάσκια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μοναδικές στιγμές από την ζωή της στις εξωτικές ακτές του κοσμοπολίτικου νησιού.

Ο σύντροφός της, είναι κληρονόμος μιας από τις πιο εύρωστες οικογένειες Αμερικανο-Αυστριακών τραπεζιτών, που έχει επίσης στην ιδιοκτησία της μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη εμφιαλωμένου νερού, το γνωστό brand «Hallstein Artesian Water» με παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων.

Η Σάσκια στη σελίδα της στο LinkedIn περιγράφει τον εαυτό της ως άνθρωπο γεμάτο πάθος και ενέργεια με οτιδήποτε καταπιάνεται.

«Εχοντας ζήσει στις Μπαχάμες, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι και έχοντας ταξιδέψει σχεδόν παντού, μου είναι εύκολο και οικείο να επικοινωνώ με ανθρώπους κάθε ηλικίας, κουλτούρας, θρησκείας και εθνικότητας. Μαθαίνω γρήγορα κι έχω ιδιαίτερο ένστικτο όταν πρόκειται πρόκειται για θέματα μόδας, μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων. Είμαι γεμάτη δημιουργικές ιδέες και μου αρέσει να αδράττω τις ευκαιρίες και να συνεργάζομαι με άλλους», αναφέρει χαρακτηριστικά σχετικά με τις δεξιότητές της.

Δείτε φωτογραφίες της στην gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ακραία πρόκληση Ερντογάν: Προσευχή στην Αγία Σοφία για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

Σχετικές ειδήσεις