MEDIA

Big Brother: Αυτός είναι ο λόγος που θα είναι μαγνητοσκοπημένη η πρεμιέρα απόψε

Big Brother: Αυτός είναι ο λόγος που θα είναι μαγνητοσκοπημένη η πρεμιέρα απόψε

Big Brother: Έμειναν μόνο λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα η οποία όμως, όπως μαθαίνουμε θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη απόψε το βράδυ, στις 21,00. 

Ήδη έγιναν γνωστά και τα ονόματα αλλά και τα βιογραφικά των 17 παικτών που αναμένεται να διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους το έπαθλο των 100.000 ευρώ, με τους περισσότερους από αυτούς να είναι ιδιαίτερες προσωπικότητες που θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το θέμα είναι όμως πως η πρεμιέρα θα είναι μαγνητοσκοπημένη και όχι live όπως αρχικά είχε αποφασιστεί από τους ιθύνοντες του σταθμού και της συγκεκριμένης παραγωγής του παιχνιδιού.

Μάλιστα, το γύρισμα έγινε χθες το βράδυ και μάλιστα ξεκίνησε πολύ αργότερα από ό,τι αρχικά είχαν υπολογίσει οι συμμετέχοντες και γενικότερα όλοι οι εμπλεκόμενοι στο Big Brother.

Το θέμα είναι ποιος είναι ο λόγος που αποφασίστηκε τελικά να γίνει αλλαγή πλεύσης στα αρχικά πλάνα των υπευθύνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο λόγος έχει να κάνει καθαρά με τον κεντρικό παρουσιαστή, τον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος μπορεί να είναι ο καταλληλότερος για τη συγκεκριμένη θέση, όμως δεν έχει γράψει ακόμα... χιλιόμετρα σε live εκπομπή. Προκειμένου λοιπόν να προφυλαχθεί ο ίδιος αλλά και να είναι και απόλυτα σίγουρος πως τα κάνει όλα σωστά και τέλεια, αποφασίστηκε η πρεμιέρα να γυριστεί μία μέρα πριν.

Τα γυρίσματα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρα και μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, γίνονταν όλα όσα είναι αναγκαία από τους μοντέρ προκειμένου το πρώτο επεισόδιο του Μεγάλου Αδελφού που επιστρέφει στη μικρή οθόνη ακριβώς είκοσι χρόνια μετά, να είναι άρτιο.

Πάντως, ο Χάρης Βαρθακούρης μας έδωσε ένα μικρό... σπόιλερ, ανεβάζοντας ένα σύντομο βιντεάκι στο οποίο απεικονίζονταν τα καμαρίνια του ίδιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου που βρίσκονται δίπλα δίπλα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω...