MEDIA

Big Brother: Οι δύο νέοι παίκτες και η πρώτη αποχώρηση (vids)

Big Brother: Οι δύο νέοι παίκτες και η πρώτη αποχώρηση (vids)

Big Brother: Εκπλήξεις επιφύλασσε το live του «Big Brother», που προβλήθηκε την Παρασκευή (04/09), καθώς αποχώρησε ένας από τους συμμετέχοντες, αλλά... μπήκαν άλλοι δύο.

Ο πρώτος νέος παίκτης στο «Big Brother» είναι ο Βλαδίμηρος Νικόλα από την Κύπρο και εκμυστηρεύτηκε στο εισαγωγικό βίντεό του τη συγκινητική ιστορία του.

Συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος είπε: «Φοβόμουν πολλές φορές τον πατέρα μου επειδή τον έβλεπα κάποτε να ασκεί βία στη μάνα μου, γενικά η συμπεριφορά του ήταν αρκετά τυραννική οπότε μου προκαλούσε αρκετό φόβο. Έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα που δεν μου έρχεται κάποιο καλό συναίσθημα όταν τον σκέφτομαι».

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του live του «Big Brother», ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε την είσοδο μιας ακόμα παίκτριας, της 53χρονης Βασιλικής Χάνου.

Η ίδια, κατά το εισαγωγικό βίντεο, δήλωσε χαρούμενη, αισιόδοξη και αποκάλυψε ότι έχει μια κόρη και έναν γιο, ενώ τόνισε πως έχει σταθεί πολύ τυχερή στον τομέα της φιλίας.

Ποιος αποχώρησε

Οι τρεις παίκτες που είχαν τεθεί υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τη σχετική ψηφοφορία στο σπίτι του «Big Brother» ήταν ο Χρήστος Μακρίδης, η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη και ο Τζέι Πρόνταν.

Ύστερα από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, από το ριάλιτι αποχώρησε ο Τζέι έπειτα από σχεδόν μια εβδομάδα εγκλεισμού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Αρναούτογλου: «Αν επαληθευτεί αυτό...» - Η πρόγνωση που τον εντυπωσίασε