MEDIA

Survivor Spoiler - διαρροή: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (18.01) την ασυλία

Survivor Spoiler - διαρροή: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (18.01) την ασυλία
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Δυο νέες ομάδες σχηματίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και η μια από αυτές θα πάρει τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας που θα δούμε τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Το επεισόδιο του Survivor την Κυριακή, τελείωσε με μια μεγάλη… ανατροπή. Μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους παίκτες των Διάσημων και των Μαχητών να βγάλουν τις μπαντάνες τους. Εκεί τελείωσε το επεισόδιο αλλά οι περισσότεροι είχαν ήδη καταλάβει τι θα συμβεί.

Η «ένωση» των δυο ομάδων που βλέπαμε στα προηγούμενα Survivor αυτή τη φορά θα καθυστερήσει, αφού προέκυψε… αναδιανομή των παικτών! Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αλλά και με όσα ήδη έχουν αποκαλυφθεί από τα spoilers που κυκλοφορούν, σχηματίστηκαν δυο νέες ομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Οι «κόκκινοι» και οι «μπλε».

Στους «κόκκινους» είναι αρχηγός ο Γιώργος Κοψιδάς και επέλεξε τους παίκτες που θα έχει στο πλευρό του, ενώ στους «μπλε» είναι αρχηγός ο Τζέιμς Καφετζής κι έκανε κι αυτός τις δικές του επιλογές.

Έτσι, οι «κόκκινοι» του Survivor είναι οι: Ασημίνα Ιγγλέζου, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Κορόμι, Τριαντάφυλλος, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Κώστας Παπαδόπουλος, Περικλής Κονδυλάτος και Σοφία Μαργαρίτη, με αρχηγό τον Γιώργο Κοψιδά.

Οι «μπλε» του Survivor είναι οι Αλέξης Παππάς, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Έλενα Κρεμλίδου, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Χρήστος Σταμούλης, Άννα Μαρία Βέλη με αρχηγό τον Τζέιμς Καφετζή.

Οι δυο ομάδες με το… καλημέρα θα μπουν στη μάχη για αγώνισμα ασυλίας, ένα από τα πιο σημαντικά αγωνίσματα στο Survivor αφού εξασφαλίζει στους νικητές πως δεν θα χάσουν κάποιον παίκτη. Ήδη οι διαρροές έχουν αρχίσει και δείχνουν ποιος θα είναι ο νικητής στην πρώτη κόντρα των δυο ομάδων, που τουλάχιστον τώρα φαίνονται πιο «δίκαιες» σε αγωνιστικό επίπεδο.

Παρότι οι – πρώην πλέον – Διάσημοι και νυν «κόκκινοι» έχουν ενισχυθεί αρκετά και θα είναι ανταγωνιστικοί, όπως φαίνεται θα γνωρίσουν ακόμα μια ήττα από τους «μπλε», άλλοτε Μαχητές. Αυτό σημαίνει πως στο προσεχές συμβούλιο του νησιού θα κληθούν και πάλι να ψηφίσουν έτσι ώστε να προκύψουν οι υποψήφιοι για αποχώρηση. Ο παίκτης που δεν θα είναι τόσο δημοφιλής στους τηλεθεατές θα είναι κι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor

Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα έχουν αποχωρήσει από το Survivor μέσω ψηφοφορίας μόνο παίκτες των Διάσημων, με τον Μιχάλη Αρναούτη να κάνει την αρχή και την Αγγελική Λάμπρη να τον ακολουθεί. Οικειοθελώς είχε αποχωρήσει εξαρχής η παίκτρια των Μαχητών, Έλενα Λιλιοπούλου…

Η επόμενη αποχώρηση αναβλήθηκε αφού εν τέλει η Κάτια Ταραμπάνκο δεν μπόρεσε για λόγους υγείας να συνεχίσει το παιχνίδι κι αποχώρησε από το παιχνίδι θέλοντας και μη.

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν το Survivor Spoiler για το επεισόδιο της Δευτέρας (18.01) θα επιβεβαιωθεί και αν οι άλλοτε Διάσημοι και πλέον «κόκκινοι» του παιχνιδιού θα κληθούν να αποχαιρετήσουν έναν ακόμα παίκτη τους, ή αν θα υπάρξει ολική ανατροπή και οι «μπλε» θα μπουν για δεύτερη φορά σε διαδικασία ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 320 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 19 νεκροί σε 24 ώρες, στους 322 οι διασωληνωμένοι