MEDIA

Survivor: Τα πρόβατα, τα γατάκια και οι «δολοφονικές» ατάκες (vids)

Survivor: Τα πρόβατα, τα γατάκια και οι «δολοφονικές» ατάκες (vids)
Glomex

Survivor: Ξέφυγε η κατάσταση μετά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας αφού «μπλε» και «κόκκινοι» συνέχισαν να είναι σε έντονη αντιπαράθεση για όσα έγιναν στη διάρκεια της «μονομαχίας» τους.

Νικητές και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor ήταν οι «μπλε» στο επεισόδιο της Τρίτης (26.01) και οι «κόκκινοι» δεδομένα θα χάσουν κάποιον παίκτη τους μέσα από τη διαδικασία της αποχώρησης.

Οι «μπλε» ωστόσο είχαν πράγματα να πουν μετά τη νίκη τους, με τον Τζέιμς να παίρνει τον λόγο και να «πικάρει» τους «κόκκινους» για την ήττα τους. Μάλιστα, ζήτησε τον λόγο για τη φράση «γατάκια» που ακούστηκε από την ομάδα των «κόκκινων», λέγοντας πως περιμένει να τους δει να γίνονται… λιοντάρια με εμφανώς ειρωνική διάθεση.

Στη συνέχεια υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Κώστα Παπαδόπουλο από τους «κόκκινους» και τον Νίκο Μπάρτζη από τους «μπλε», με αφορμή μια ατάκα του πρώτου για «πρόβατα» σαν απάντηση στις φωνές του δεύτερου. Ο Νίκος θίχτηκε και θεώρησε πως ο Κώστας προσπάθησε να ειρωνευτεί το επάγγελμά του (είναι αγρότης), με αποτέλεσμα να υπάρξει νέος κύκλος έντασης και λεκτικών αντιπαραθέσεων.

Ο Τζέιμς συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, με ειρωνική διάθεση προς τους «κόκκινους», για να πάρει τον λόγο και ο Τριαντάφυλλος και να απαντήσει σε ανάλογο ύφος προς τον παίκτη των «μπλε» λέγοντάς του στο τέλος «αυτό σε πονάει». Μια ωραία… ατμόσφαιρα, δηλαδή, ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Τι θα ανοίξει τελικά τη Δευτέρα (1/2) μετά την αύξηση των κρουσμάτων