MEDIA

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο νέος «Μαχητής» - Μπαίνει στην ίδια ομάδα με την πρώην του

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο νέος «Μαχητής» - Μπαίνει στην ίδια ομάδα με την πρώην του

Survivor Spoiler: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο παίκτης που εντάσσεται τις επόμενες μέρες στο ριάλιτι επιβίωσης - Γνωρίζεται πολύ καλά με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Νέα προσθήκη «φωτιά» αναμένεται να εισέλθει τις επόμενες ημέρες στο Survivor. Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε ποιος είναι ο άνδρας που θα ταξιδέψει σύντομα στον Άγιο Δομίνικο. Ο νέος παίχτης είναι ο επιχειρηματίας Σάκης Κατσούλης με καταγωγή από την Εύβοια, ο οποίος είναι 30 ετών και διατηρεί δύο καταστήματα στο Περιστέρι.

Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρει η νέα προσθήκη στην ομάδα των Μαχητών καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 30χρονος επιχειρηματίας είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

«Έψαχνα χθες αναλυτικά το Instagram του για να δω ποιος είναι αυτός ο παίκτης που φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο και είδα δύο κομβικές φωτογραφίες με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η μία είναι από τα γενέθλιά του, τα 29α γενέθλιά του. Η άλλη είναι από την ημέρα της ορκωμοσίας του στον στρατό. Πολύ προσωπικές φωτογραφίες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ τους. Σίγουρα έχουν μια στενή σχέση. Η Μαριαλένα τώρα είναι με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη» ανάφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Πρωινού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καλπάζει ο κορονοϊός στην Αττική: Αυτοί είναι οι «κόκκινοι» δήμοι – Στην «εντατική» τα νοσοκομεία