MEDIA

Survivor: Αποχώρησε η Έλενα Κρεμλίδου - Θυμηθείτε τις «απαγορευμένες» φωτογραφίες της

Survivor: Αποχώρησε η Έλενα Κρεμλίδου - Θυμηθείτε τις «απαγορευμένες» φωτογραφίες της
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor: Η Έλενα Κρεμλίδου δεν συνεχίζει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τα spoiler που ήθελαν την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου να αποχωρεί από το Survivor, επιβεβαιώθηκαν. Από την Κυριακή (14.02) είχαμε δει την παίκτρια των «μπλε» να μην αισθάνεται καλά, και να ζητά για ακόμα μια φορά τη βοήθεια των γιατρών.

Ο Γιώργος Λιανός την ενημέρωσε πως αν δεν καταφέρει να πάρει το «ΟΚ» τότε υπάρχει ο κίνδυνος αποχώρησης, όπως και για τη Σοφία Μαργαρίτη των «κόκκινων», η οποία όμως κατάφερε να επιστρέψει τελικά και μάλιστα αγωνίστηκε.

Αντίθετα, η Έλενα Κρεμλίδου δεν τα κατάφερε και έτσι αποχώρησε από το Survivor με το επεισόδιο της Δευτέρας (15.02) να είναι το τελευταίο που την είδαμε στον Άγιο Δομίνικο.

Οι... απαγορευμένες φωτογραφίες της Έλενας Κρεμλίδου

Η Έλενα Κρεμλίδου βέβαια, πριν συμμετάσχει στο Survivor και τραβήξει από την αρχή τα βλέμματα τόσο με το «καυτό» κορμί της, όσο και με τις αθλητικές της επιδόσεις, είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η εντυπωσιακή influencer/instagrammer έχει δοκιμάσει πολλά πράγματα στη ζωή της. Έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, με το ραδιόφωνο αλλά την έχουμε δει και ως τσιρλίντερ. Εκεί όμως που «τρέλανε» τους πάντες, ήταν στη φωτογράφισή της στην επανακυκλοφορία του ελληνικού Playboy.

Η «καυτή» Θεσσαλονικιά τότε «έκαψε» τον ανδρικό πληθυσμό, φορώντας μόνο τα απαραίτητα και δείχνοντας τα «πλούσια» κάλλη της…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός ΤΩΡΑ - «Μήδεια»: Χιονίζει παντού στην Αθήνα - Αναμένεται δύσκολη νύχτα