MEDIA

Survivor αποχώρηση: Μεγάλη έκπληξη! Δείτε ποιος παίκτης βγήκε εκτός παιχνιδιού

Survivor αποχώρηση: Μεγάλη έκπληξη! Δείτε ποιος παίκτης βγήκε εκτός παιχνιδιού

Survivor αποχώρηση: Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη! 

Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο ήταν αυτό της Τετάρτης (17/2) στο Survivor. Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν ακόμα μία μάχη με έπαθλο την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ υπήρξε και η αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στην κόκκινη ομάδα είδαμε τους πρώτους τριγμούς μετά τη ψηφοφορία, της Τρίτης (16/2), καθώς αποκαλύφθηκε από τον Κόρο το μεγάλο… φάουλ του Κώστα Παπαδόπουλου.

Ο Τριαντάφυλλος «αρπάχτηκε» μαζί του και στη συνέχεια υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε παίκτες, ενώ στη μέση μπήκε και η Σοφία, με μία παρεξήγηση ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή, αλλά και τον Κοψιδά.

Στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι. Μπορεί η μπλε ομάδα να έχει κερδίσει όλα τα αγωνίσματα επικοινωνίας μέχρι στιγμής, όμως τα έδωσε ξανά όλα για να το ξανακάνει. Στο τέλος όμως, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά τη νίκη με 10-9 και έτσι διάβασαν μηνύματα από τους αγαπημένους τους, αλλά έφαγαν και μουσακά.

Ας πάμε τώρα στο… ζουμί ή αλλιώς στο συμβούλιο του νησιού. Κρις και Αλέξης από τη μπλε ομάδα και η Ανθή με τον Περικλή από τους «κόκκινους» ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι. Φαβορί για αποχώρηση ήταν ένας εκ των δύο από τη μπλε ομάδα λόγω του παραπτώματός τους και αμέσως μετά η λογική έλεγε την Ανθή, καθώς στα αγωνίσματα είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

Τελικά το φετινό Survivor αποδείχθηκε πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών, καθώς ο κόσμος προτίμησε και τους τρεις αυτούς παίκτες και από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος έφυγε υπό χειροκροτήματα και φωνές με το όνομά του από το συμβούλιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown Αττική: Την επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις - Τι προβληματίζει τους ειδικούς