MEDIA

Survivor spoiler σήμερα 1/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία (vid)

Survivor spoiler σήμερα 1/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία (vid)

Survivor Spoiler 1/3: Έρχονται τα πάνω-κάτω μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη

Από τη στιγμή που η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε από το Survivor, οι κόκκινοι ένιωσαν ανακούφιση (δικαίως), καθώς η δημοσιογράφος δεν τα πήγαινε καλά στα αγωνίσματα. Πολλοί παίκτες της κόκκινης ομάδας, ανέφεραν στο χθεσινό επεισόδιο (28/2) πως οι αγώνες δεν ξεκινούν τώρα με δύο ή ένα μηδέν λόγω της… δεδομένης ήττας που θα έφερνε η Ανθή και αυτό άλλαξε το κλίμα.

Μετά την αποχώρηση ήρθε και η προσθήκη. Η Ελένη Χαμπέρη μπήκε στους «κόκκινους» και με το… καλημέρα, έδειξε πως είναι μία δυναμική παίκτρια. Αν δεν αποχωρήσει η Σοφία λόγω τραυματισμού, οι κόκκινοι πλέον έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα στις γυναίκες, τόσο αριθμητικά (5 με 4) όσο και ψυχολογικά.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ξεκίνησε η φθορά. Οι… απομονωμένοι Κρις και Αλέξης, έφεραν μόνο νίκες στο αγώνισμα, σε αντίθεση με τους… δυνατούς Τζέιμς και Νίκο. Μάλιστα στο trailer είδαμε πως πλέον ο Τζέιμς δέχεται «επιθέσεις», ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη βάζει τα κλάματα λέγοντας πως δεν έχει υποστήριξη από το φίλο της Νίκο.

Είναι ξεκάθαρο πως το κλίμα στους μπλε δεν είναι καλό, ενώ αντίθετα στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά πιστεύουν ακόμα και για το δύο στα δύο αυτή τη βδομάδα στους αγώνες ασυλίας.

Ας πάμε όμως στο πρώτο και σημερινό αγώνισμα, καθώς γνωρίζουμε το νικητή. Οι «κόκκινοι» επιστρέφουν στις νίκες σε αυτούς τους αγώνες και στέλνουν τους μπλε στο συμβούλιο για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά τη «σφαγή» στο στρατόπεδο των μπλε, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα κατακτήσει την ατομική ασυλία, καθώς η λογική μέχρι στιγμής, λέει πως ένας από τους δύο υποψήφιους θα είναι ο Κρις ή ο Αλέξης που πάνε κόντρα σε όλους…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλα δείχνουν παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου - Αγωνία για τις μεταλλάξεις