MEDIA

MasterChef spoiler: Ποιοι φτάνουν στην τελική δεκάδα - Ποιος επιστρέφει στη θέση του Πάνου

MasterChef spoiler: Ποιοι φτάνουν στην τελική δεκάδα - Ποιος επιστρέφει στη θέση του Πάνου
Facebook

MasterChef spoiler: Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Ράπτη από το «MasterChef 5», μετά την αποχώρηση του Κωστή Αλεξάκη, θα φέρει εξελίξεις στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στο χθεσινό (02/03) επεισόδιο του MasterChef αποχώρησε ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, καθώς το πιάτο του ήταν το χειρότερο στη διαδικασία αντιγραφής πιάτου. Σήμερα, οι παίκτες συμμετέχουν στην τρίτη ομαδική δοκιμασία.

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Ακριτίδη και με νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας τη Μαρίνα Ντεμολλάι, μαγείρισσα της κόκκινης ομάδας, τα πράγματα μπορούν να πάρουν αναπάντεχη εξέλιξη, αφού η κάτοχος της κάρτας ασυλίας, υπόσχεται να κάνει τις καταστάσεις πιο ευχάριστες για την ομάδα των κόκκινων.

MasterChef spoiler: Ποιος επιστρέφει στη θέση του Πάνου

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το spoiler από την εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» ο Κωστής ξαναμπαίνει στο ριάλιτι αλλά θα αποχωρήσει ξανά μετά από μαγειρική δοκιμασία πάλι με τον Διονύση και τον Ιωάννη.

MasterChef Spoiler: Τι συμβαίνει με τα δύο ζευγάρια;

Η Έλενα Πολυκάρπου έδωσε spoiler για ακόμη ένα ζευγάρι και αυτοί είναι ο Διονύσης και η Ανούς.

«Η Ανούς και ο Διονύσης είναι φανερά μαζί. Και όταν λέω φανερά μαζί, εννοώ ότι σε λίγα επεισόδια θα δούμε το ζευγάρι να το λέει και στην κάμερα. Και να λέει ουσιαστικά ότι θα δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η σχέση. Δηλαδή, αυτοί περιμένουν να βγουν για να μας αποδείξουν ότι θα παραμείνουν και ζευγάρι και εκτός MasterChef», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Όσο για τον Ιωάννη και τη Μαρία; Δεν μακροημερεύουν! Ο Ιωάννης φεύγει από το MasterChef μετά από μια δοκιμασία που πήρε ίσως τους χειρότερους βαθμούς που έχει πάρει παίκτης, μεταξύ αυτών και τρία τεσσάρια και ένα τριάρι, σε δοκιμασία με την Ανούς και τη Λία.

MasterChef spoiler: Ποιοι παίκτες φτάνουν στην τελική δεκάδα

Σύμφωνα με το spoiler στην τελική δεκάδα περιλαμβάνονται 4 κορίτσια και έξι αγόρια. Διονύσης, Νίκος, Παναγιώτης, Παύλος, Στέφανος και Τζιοβάνι είναι τα αγόρια, Ανούς, Λία, Μαργαρίτα και Μαρία είναι τα κορίτσια της δεκάδας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Ελασσόνα: Η στιγμή που τα ρίχτερ «χτυπάνε» - Συγκλονιστικά βίντεο