MEDIA

Masterchef Spoiler: Το αποτέλεσμα της ομαδικής είναι ξεκάθαρο - Εντάσεις πριν την ψηφοφορία

Masterchef Spoiler: Το αποτέλεσμα της ομαδικής είναι ξεκάθαρο - Εντάσεις πριν την ψηφοφορία
Instagram/masterchefgr

Masterchef 5: Το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας είναι μη αναστρέψιμο και θα προκαλέσει ξανά εντάσεις στη διάρκεια του συμβουλίου με τους κριτές.

Κόκκινοι και μπλε τέθηκαν για ακόμα μια φορά αντιμέτωποι στο φετινό Masterchef, σε μια δοκιμασία που ήταν αρκετά πρωτότυπη και χρειάστηκε κυρίως τις ατομικές ικανότητες κάθε παίκτη. Οι μαγειρικές «μονομαχίες» θα αναδείξουν τον νικητή και με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, αλλά και όσα έχουν γίνει γνωστά, το αποτέλεσμα είναι δεδομένο και μάλιστα μη αναστρέψιμο.

Οι τρεις κριτές του Masterchef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα αναλύσουν στις δυο ομάδες τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους, πριν ανακοινώσουν το αποτέλεσμα. Σε αυτή τη φάση θα ανάψει και η συζήτηση μεταξύ των παικτών, με τις αλλαγές που έχουν γίνει πρόσφατα στις δυο ομάδες μετά την απόκτηση της κάρτας ασυλίας από τη Μαρίνα να προκαλούν εντάσεις.

Τα λάθη που έγιναν στη διάρκεια της δοκιμασίας, οι διαφωνίες που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους και οι κόντρες που υπάρχουν έτσι κι αλλιώς εδώ και πολύ καιρό μέσα στο σπίτι του Masterchef, θα βγουν ξανά στην επιφάνεια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η διαδικασία της ασυλίας για τη χαμένη ομάδα, που με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως θα είναι για πρώτη φορά η μπλε, αλλά και το ποιοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση μετά από ένα γεμάτο ένταση επεισόδιο στο Masterchef

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στο «βαθύ κόκκινο» Φωκίδα και Ανώγεια - Ποιες περιοχές ακολουθούν, τι ισχύει στη Λάρισα