MEDIA

Masterchef Spoiler: Βάζει... μπουρλότο ο Παναγιώτης - Μπλε, κόκκινη αλλά και πράσινη ομάδα!

Masterchef Spoiler: Βάζει... μπουρλότο ο Παναγιώτης - Μπλε, κόκκινη αλλά και πράσινη ομάδα!
Instagram/masterchefgr

Masterchef Spoiler: Αλλάζουν όλα στο ριάλιτι μαγειρικής του Star μετά τις αποφάσεις του Παναγιώτη για τις νέες ομάδες που θα κληθούν να μαγειρέψουν.

Μετά από μια σκληρή δοκιμασία αποχώρησης, ο Αντώνης ήταν ο παίκτης που δεν κατάφερε να αποδώσει σωστά το πιάτο αντιγραφής και αποχώρησε από το Masterchef. Ο Παναγιώτης έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας και «έσωσε» τον Παύλο, κατεβάζοντας τη Μαρίνα από τον εξώστη για να μαγειρέψει, η οποία έμεινε εν τέλει στο σπίτι όπως και η Κωνσταντίνα και η Λία.

Αν και έδωσε την κάρτα, ο Παναγιώτης διατήρησε τα πλεονεκτήματά του για την ομαδική δοκιμασία που θα προβληθεί στο επεισόδιο της Τετάρτης (24.03) κι εκεί αναμένεται να φέρει τα… πάνω – κάτω με τις επιλογές του!

Είναι ενδεικτικό πως από το trailer του νέου επεισοδίου του Masterchef, καταλαβαίνουμε τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στις ομάδες του ριάλιτι μαγειρικής. Κάποιοι παίκτες από την πανίσχυρη ομάδα των μπλε μετακομίζουν στην κόκκινη ομάδα, κάποιοι κόκκινοι πάνε στους αντιπάλους ενώ βλέπουμε και παίκτες να εμφανίζονται με πράσινη και κίτρινη ποδιά!

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος που είναι ένα από τα «βαριά» χαρτιά του Masterchef και της μπλε ομάδας, πάει στην κόκκινη μαζί με τη Μαρία όπως φαίνεται από το trailer. Μάλιστα, αυτό φαίνεται να τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Την ίδια στιγμή, βλέπουμε τη Μαρίνα και τον Παύλο να έχουν μετακομίσει στη μπλε ομάδα, ενώ η Λία φοράει πράσινη ποδιά. Επίσης, θα υπάρχει και κίτρινη ομάδα στη δοκιμασία!

Το σίγουρο είναι πως στο Masterchef πράγματι θα δούμε πολλές ανατροπές, οι οποίες δεν αποκλείεται να φέρουν και τις αντίστοιχες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα μέσα στο σπίτι…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Χρυσό» ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Χαλάνδρι: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 58χρονος