MEDIA

Masterchef Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα (26.03) στην ομαδική – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Masterchef Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα (26.03) στην ομαδική – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση
Instagram/masterchefgr

Masterchef Spoiler: Εντάσεις και ανατροπές στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Τα πάνω – κάτω έφερε στο Masterchef ο Παναγιώτης Τζαμαλής, που ήταν ο νικητής του τελευταίου τεστ δημιουργικότητας με αποτέλεσμα να πάρει την κάρτα ασυλίας και τα πλεονεκτήματα για την ομαδική δοκιμασία. Την κάρτα την έχασε, βέβαια, αρκετά γρήγορα αφού επέλεξε να σώσει τον Παύλο στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία βγήκε από το παιχνίδι ο Αντώνης ο οποίος δεν κατάφερε να μαγειρέψει καλύτερα από την Ανούς, τη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα.

Στη συνέχεια, στην ομαδική δοκιμασία ο Παναγιώτης κλήθηκε να χωρίσει σε τέσσερις ομάδες τους 12 συμπαίκτες του, καθώς ο ίδιος δεν μαγείρεψε, κι εκεί φρόντισε να βάλει… μπουρλότο στο Masterchef.

Έτσι στους Μπλε μέλη της οποίας είναι η Μαρίνα, ο Παύλος και η Κωνσταντίνα έδωσε την κολοκύθα. Στους Πράσινους, δηλαδή, στην Ανούς, τον Διονύση και τη Λία έδωσε τα χοιρινά μάγουλα. Ορτύκια μαγείρεψε η Μαρία, ο Ιωάννης και ο Στέφανος ή αλλιώς η Κόκκινη ομάδα, ενώ για το τέλος άφησε την Κίτρινη ομάδα με τους Νίκο, Τζιοβάνι και Μαργαρίτα στους οποίους έδωσε το χταπόδι.

Γευστικά τα περισσότερα πιάτα ήταν σχετικά μέτρια και τα αποτελέσματα μάλλον θα εκπλήξουν. Για πρώτη φορά στο φετινό Masterchef θα δούμε την Μαρίνα και την Κωνσταντίνα να τσακώνονται μπροστά στους υπόλοιπους και η πρώτη θα «λυγίσει» μπροστά στην κάμερα.

MasterChef Spoiler (26/03): Ποιοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση;

Το βράδυ της Παρασκευής οι κριτές θα ανακοινώσουν στις τέσσερις ομάδες τις βαθμολογίες μετά την αξιολόγηση των πιάτων τους.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο Συμβούλιο θα φέρει ανατροπές και ρήξεις στα μέλη των ομάδων, ενώ η απουσία ψηφοφορίας στέλνει τις ηττημένες ομάδες σε δοκιμασία ασυλίας. Μία ομάδα θα κερδίσει και τρεις θα ριχτούν στη «μάχη» της ασυλίας. Σύμφωνα με τα spoilers, η μπλε ομάδα δεν τα κατάφερε καλά και αυτός θα είναι ο λόγος που θα δούμε και τον καυγά της Μαρίνας με την Κωνσταντίνα, αφού οι δυο τους μαζί με τον Παύλο θα είναι οι υποψήφιες για αποχώρηση από το Masterchef 5.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 707 διασωληνωμένους, 1.496 μολύνσεις και 53 νεκρούς