MEDIA

Masterchef Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (27.03) – Έκπληξη με τον παίκτη που αποχωρεί

Masterchef Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (27.03) – Έκπληξη με τον παίκτη που αποχωρεί

Masterchef Spoiler: Δυο ομάδες θα διαγωνιστούν για να αποφύγουν τον «τάκο», με την αποχώρηση να αποτελεί έκπληξη!

«Μαραθώνια» έχει αποδειχθεί η τελευταία ομαδική δοκιμασία στο Masterchef. Αρχικά οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες, με την πράσινη που αποτελούταν από τους Διονύση, Ανούς και Λία να κερδίζει στο πρώτο σκέλος της δοκιμασίας και να απολαμβάνει το σχετικό έπαθλο παρέα με τον Παναγιώτη Τζαμαλή, που ήταν ο παίκτης ο οποίος διάλεξε τις ομάδες και τα υλικά που θα μαγειρέψουν και δεν πήρε μέρος στη δοκιμασία στη συνέχεια για να είναι ισοδύναμα τα γκρουπ των συμπαικτών του.

Στη συνέχεια, οι τρεις χαμένες ομάδες διαγωνίστηκαν για την ασυλία με την κίτρινη ομάδα που αποτελούταν από τη Μαργαρίτα, τον Τζιοβάνι και τον Νίκο να κερδίζει. Έτσι, οι μπλε και οι κόκκινοι μπαίνουν σε μια ακόμα δοκιμασία προκειμένου να αποφύγουν τη διαδικασία της αποχώρησης.

Στο επεισόδιο του Masterchef το Σάββατο, θα δούμε τους παίκτες των δυο ομάδων να προσπαθούν να αναγνωρίσουν υλικά που θα τους σερβίρουν οι κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, έχοντας όμως δεμένα τα μάτια. Οι μπλε και οι κόκκινοι θα πρέπει να βρουν όσο περισσότερα μπορούν, έτσι ώστε να αποφύγουν τον «τάκο» και τη μαγειρική δοκιμασία μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα spoilers, η κόκκινη ομάδα θα τα πάει καλύτερα κι αυτό σημαίνει ότι η Μαρία, ο Ιωάννης και ο Στέφανος είναι ασφαλείς. Αντίθετα, η μπλε ομάδα θα είναι αυτή που θα χάσει, κάτι που σημαίνει ότι η Μαρίνα, η Κωνσταντίνα και ο Παύλος θα μπουν στη δοκιμασία της αποχώρησης φορώντας τις μαύρες ποδιές τους.

Η δοκιμασία θα είναι ένα πιάτο αντιγραφής, συνηθισμένη τακτική στο Masterchef πριν από τις αποχωρήσεις, κι ένας από την τριάδα των πολύ καλών φίλων θα κληθεί να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Τα spoilers αναφέρουν πως η αποχώρηση θα είναι μια πρώτη μεγάλη έκπληξη.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως από το παιχνίδι θα αποχωρήσει η Μαρίνα και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα αντιδράσουν τόσο οι υπόλοιποι συμπαίκτες της στο σπίτι του Masterchef, όσο και οι τηλεθεατές καθώς είναι γεγονός πως οι εν λόγω παίκτρια δεν είχε και πολλές… συμπάθειες από την αρχή του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Πρωταθλήτρια» ξανά η Αττική με 1.510 μολύνσεις - Δείτε ποιες περιοχές ακολουθούν