MEDIA

Survivor Spoiler 29/3: Χαμός με το… καλημέρα στην καλύβα – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (video)

Survivor Spoiler 29/3: Χαμός με το… καλημέρα στην καλύβα – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (video)

Survivor Spoiler 29/3: Τα χαμόγελα και οι χοροί στην ένωση πήγαν περίπατο και έχουμε επιστροφή… στα παλιά

Η ένωση αποτελεί παρελθόν και πλέον οι δύο ομάδες επιστρέφουν στο στίβο μάχης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Γνωρίζουμε πως οι μπλε μετακόμισαν στην καλύβα των κόκκινων, όμως οι ομάδες παραμένουν ως έχει.

Κάποιοι παίκτες είδαμε ήδη πως ήρθαν πιο κοντά και πως θα δημιουργηθούν νέες κλίκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό των πρώην… κολλητών, με τους Αλέξη και Τριαντάφυλλο να ξανασμίγουν υπό άλλες συνθήκες πλέον.

Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου, είδαμε τον Κώστα Παπαδόπουλο να πηγαίνει στη μικρή καλύβα που είχε δημιουργήσει ο Αλέξης Παππάς και να δημιουργεί μία… τουαλέτα με σκοπό να τον πειράξει μόλις την δει. Μάλιστα γι αυτόν το λόγο ο Τριαντάφυλλος νευρίασε και τσακώθηκαν μεταξύ τους.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, βλέπουμε πως αυτή η πράξη του ζαχαροπλάστη, εξόργισε τον Αλέξη και οι δυο τους αρχίζουν έναν έντονο καυγά. Μάλιστα ο Κώστας μιλά για καραγκιόζηδες και ηθοποιούς και τα βάζει με τον «Ντάφυ» ο οποίος πάει να τους χωρίσει.

Επίσης, βλέπουμε στιγμές από το πρώτο αγώνισμα ασυλίας στην μετα-ένωση εποχή. Ποιος θα είναι ο νικητής; Σας το αποκαλύψαμε νωρίτερα εδώ, όμως προς το παρόν δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη η είδηση. Κάντε λίγο ακόμα υπομονή…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στόχος το άνοιγμα στις αρχές Απριλίου – Τι θα γίνει με σχολεία και λιανεμπόριο