MEDIA

Survivor: Η αλήθεια για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη – Τι αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης

Survivor: Η αλήθεια για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη – Τι αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης

Survivor: Ο Πάνος Καλίδης μίλησε για το τι συμβαίνει ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», ήταν ο γνωστός τραγουδιστής και μέχρι πρότινος παίκτης του Survivor, Πάνος Καλίδης. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο άλλοτε παίκτης της μπλε ομάδας αναφέρθηκε σε πολλά από όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καλίδη, πράγματι η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης ήρθαν πολύ κοντά στη διάρκεια του Survivor. Έχουνε όμως κάτι παραπάνω από μια πολύ στενή φιλική σχέση; Τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί...

Ο Γιώργος Λιανός, πάντως, πριν από μερικά 24ωρα είχε ρίξει τη «βόμβα» για τη σχέση των δυο παικτών του Survivor, καθώς στάθηκε σε κάτι που παρατήρησε κατά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Ο παρουσιαστής του Survivor στη διάρκεια της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής που διατηρεί στον «Sfera 102.2», πέταξε την ατάκα που θα συζητηθεί και που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις!

«Νομίζω άκουσα την Άννα Μαρία να λέει “σ’αγαπώ” στον Νίκο. Νομίζω ήταν σε φιλικό επίπεδο», είπε ο Γιώργος Λιανός για την παίκτρια που αποχώρησε τελευταία από το Survivor. «Φιλικό ξε-φιλικό ήταν σ’ αγαπώ. Μεγάλη κουβέντα!», είπε στη συνέχεια. Πλέον, αναμένεται η αντίδραση της ίδιας που είναι ήδη εκτός παιχνιδιού, αλλά και των υπόλοιπων όταν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρίδου: 28 θρομβώσεις σε 17 εκατ. εμβολιασμούς με AstraZeneca - Τι ισχύει για τις αλλεργίες