MEDIA

Masterchef Spoiler 30/3: Οι τέσσερις μονομάχοι και η αντιγραφή «άθλος»

Masterchef Spoiler 30/3: Οι τέσσερις μονομάχοι και η αντιγραφή «άθλος»

Masterchef Spoiler 30/3: Η πρώτη δοκιμασία με την ασιατική κουζίνα θα «κάψει» έναν από τους 12 εναπομείναντες υποψήφιος σεφ

Το τεστ δημιουργικότητας έφερε στον «τάκο» τέσσερις από τους 12 παίχτες του Master Chef με τους τρεις από αυτούς να έχουν «παρελθόν».

Ανούς, Λία και Παύλος έχουν βρεθεί ξανά σε δοκιμασία αποχώρησης – ο Παύλος για δεύτερη συνεχόμενη φορά – ενώ η τέταρτη της παρέας, η Μαργαρίτα θα έχει την πρώτη εμπειρία της σε μια τέτοια διαδικασία.

Το πιάτο αντιγραφής, ωστόσο, αναμένεται να τους δυσκολέψει πολύ και όπως ακούγεται χαρακτηριστικά στο trailer του σημερινού επεισοδίου πρόκειται για μια «αντίγραφη-άθλο».

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Παύλος Ιωαννίδης ζητούν «απόλυτη συνέπεια και ακρίβεια» με του τέσσερις υποψήφιους να πιέζονται πολύ από τους χρόνους και την αποστολή τους.

«Κάθε αποχώρηση θα είναι μια μαχαιριά» σχολιάζει ο Διονύσης και οι τρεις κριτές αποχαιρετούν τον ηττημένο με τη φράση «για εμάς ήταν μεγάλη χαρά που σε είχαμε εδώ».

Οι εκπλήξεις, όμως, στο Masterchef δεν τελειώνουν εδώ. Τη στιγμή που οι επίδοξοι κορυφαίοι μάγειρες θα μείνουν 10 και θα αισθανθούν ότι πλησιάζουν στο τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο, θα δουν παλιούς παίκτες να επιστρέφουν στο σπίτι. Μέσα από μια διαδικασία που θα περιλαμβάνει μαγειρικές μονομαχίες, τρεις από τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει θα μπουν ξανά στον διαγωνισμό.

Το σίγουρο είναι πως τα spoilers έχουν δείξει ως μια από αυτούς τους τρεις την Μαρίνα Ντεμολλάι. Μια επιστροφή που σίγουρα θα «πυροδοτήσει» εντάσεις στο Masterchef καθώς η παίκτρια που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο είχε πολλές ανοικτές κόντρες μέσα στον διαγωνισμό…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πρώτα το λιανεμπόριο, μετά τα σχολεία – «Ξεκλειδώνουν» οι μετακινήσεις, πίσω η εστίαση