MEDIA

Survivor Spoiler: «Καζάνι που βράζει» η παραλία – Οι φήμες για τις… συμφωνίες και το «κράξιμο»

Survivor Spoiler: «Καζάνι που βράζει» η παραλία – Οι φήμες για τις… συμφωνίες και το «κράξιμο»
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Σε τεταμένο σημείο οι σχέσεις των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μετά και την τελευταία αποχώρηση. Γιατί οι τηλεθεατές είναι έξαλλοι και γράφουν οργισμένα μηνύματα στα social media.

Σε ένα ριάλιτι που πέρα από την επιβίωση έχει πολύ έντονο και το στοιχείο της ίντριγκας έχει μετατραπεί το Survivor. Οι δυο ομάδες του παιχνιδιού πλέον μένουν στην ίδια παραλία κι αυτό έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερη αφορμή για καυγάδες και τσακωμούς.

Το κεντρικό πρόσωπο εξακολουθεί να είναι ο Τριαντάφυλλος ο οποίος έχει… τσακωθεί με τους πάντες. Μάλιστα, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως υπήρχε περίπτωση να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο οικειοθελώς. Ο γνωστός τραγουδιστής επικοινώνησε με την οικογένειά του και η σύζυγός του έδωσε απαντήσεις σε τηλεοπτική εκπομπή.

Την ίδια στιγμή, «οργιάζουν» οι φήμες για τις συμφωνίες που έχουν κάνει παίκτες του Survivor με την παραγωγή του παιχνιδιού. Γράφονται και λέγονται πολλά, όμως, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διασταυρωθεί 100%, για αυτό καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Παρότι υπάρχουν φήμες που μιλάνε για συγκεκριμένα πρόσωπα, κι από τις δυο ομάδες, όσο δεν είναι κάτι απόλυτα σίγουρο κανείς δεν μπορεί να το ισχυριστεί με βεβαιότητα.

Το χοντρό «κράξιμο» στο Survivor από το ελληνικό Twitter

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μεγάλη ένταση ακόμα και στα social media στα σχόλια που γίνονται για το Survivor. Ειδικότερα οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι με όσα είδαν στην τελευταία αποχώρηση και έπεσε απίστευτο «κράξιμο» στα σχόλια!

Οι κόκκινοι έχοντας χάσει τα δύο αγωνίσματα ασυλίας, πήγαν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν έστω το έπαθλο επικοινωνίας, όμως και πάλι δεν τα κατάφεραν. Με μία απίστευτη ανατροπή, οι μπλε κέρδισαν με 10-5 ενώ έχαναν 5-2 και έτσι κέρδισαν και αυτό το έπαθλο.

Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, η Μαριάνθη έγινε έξω φρενών με τη Νικολέτα, καθώς εκείνη την κορόιδευε για τον τρόπο που μιλάει στις κάμερες.

Η Νικολέτα ήταν αρκετά ειρωνική απέναντί της, με την Μαριάνθη να φτάνει στα όρια της και να φωνάζει: «Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει με όλα αυτά που κάνεις. Έλα τώρα κουνήσου τώρα. Καθόμουν εδώ μόνη μου και ξεκίνησε να χαρακτηρίζει το πώς μιλάω. Ναι κολλάω, είναι η πρώτη μου φορά, δεν έχω οικειότητα στις κάμερες. Η Νικολέτα βγήκε πρώτη να σχολιάσει. Δεν σε ακούω καν, είσαι για γέλια».

Εκεί φάνηκε για άλλη μια φορά, πως πέρα από τον Τριαντάφυλλο, ο επόμενος στόχος των κόκκινων ήταν η Μαριάνθη. Κανείς από την ομάδα της, πέρα του τραγουδιστή, δεν πήγε να την ηρεμήσει και στο τέλος του επεισοδίου φάνηκε για τα καλά, πως η υποπλοίαρχος ήταν ένα άτομο που δεν το υπολόγιζε κανείς στην ομάδα εκτός από τον «Ντάφυ».

Όταν στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Μαριάνθης, όλοι πήγαν και αγκάλιασαν την Ελένη, αφήνοντας μόνους τους τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη.

Αυτό το πλάνο εξόργισε κάποιους από τους τηλεθεατές και τους χρήστες στο Twitter, οι οποίοι ανέβασαν στο hashtag #SurvivorGR αναρτήσεις και σχολίασαν αυτή την απαράδεκτη κίνηση.

Δείτε κάποια tweets από το #SurvivorGR

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εργατικό δυστύχημα στην Εύβοια: 3 συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο των εργατών -Οι βαριές κατηγορίες