MEDIA

Survivor Spoiler 7/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor

Survivor Spoiler 7/4: Ποιος συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού;

Από την έναρξη του φετινού Survivor, κάθε Τετάρτη είναι ημέρα αποχώρησης και κάθε φορά σας αποκαλύπτουμε από νωρίς τον παίκτη που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τη νίκη των κόκκινων με 10-5 στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων και λίγη… σαπουνόπερα.

Στο τέλος της βραδιάς, Τριαντάφυλλος, Χριστίνα, Αλέξης και Κώστας ήταν οι τελικοί υποψήφιοι, με το κοινό να αποφασίζει για τη μοίρα τους στο Survivor.

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, «Ντάφυ» και Αλέξης Παππάς δύσκολα θα έφευγαν στη συγκεκριμένη φάση, καθώς πέρα από «εχθρούς», έχουν περισσότερους fans εκτός του ριάλιτι επιβίωσης και έτσι η «μάχη» θα γινόταν ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας.

Το κοινό λοιπόν αποφάσισε και αυτή που θα φύγει από το νησί είναι η Χριστίνα. Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και μάλιστα συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από όσους θα περίμεναν κάποιοι.

Φαίνεται πως οι «επιθέσεις» που κάνει στον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη έχουν αντίκτυπο στο τηλεοπτικό κοινό και έτσι τον προτίμησαν από την παίκτρια των μπλε, η οποία δεν φάνηκε να έπεισε το τηλεοπτικό κοινό με τα «όπλα» της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test στα φαρμακεία - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Απαντήσεις σε όλες τις απορίες – Τι πρέπει να κάνετε