MEDIA

Survivor: Η απάντηση του Λιανού για τον άσχημο καυγά ανάμεσα σε Ηλία και Αλέξη (video)

Γιώργος Λιανός Survivor

Survivor: Γιατί δεν παρενέβη έγκαιρα; 

Στο επεισόδιο της Κυριακής (12/4) παρακολουθήσαμε ένα απίστευτο καυγά ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Αλέξη Παππά.

Ο πρώτος μάλιστα έγινε έξαλλος και ξεκίνησε να βρίζει και να βαράει ότι βρήκε μπροστά του. Τότε χρειάστηκε η παρέμβαση των παικτών αλλά και του Γιώργου Λιανού για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αυτό το περιστατικό σχολιάστηκε έντονα στα social media με την πλειοψηφία των χρηστών να τάσσεται υπέρ του Ηλία Μπόγδανου. Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που απόρησαν με τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος δεν σταμάτησε τους παίκτες νωρίτερα, ώστε να μην κορυφωθεί η ένταση.

Ο Γιώργος Λιανός θέλησε να πάρει θέση γι’ αυτό το περιστατικό και μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2.

«Αρπάχτηκαν λίγο ο Παππάς με τον Μπόγδανο. Μετά αγκαλιά ήταν. Εγώ δεν παίρνω ποτέ θέση για τους παίκτες. Αλλά για αυτό το θέμα, επειδή είδα πως ενοχλήθηκε πολύς κόσμος... Αυτοί οι παίκτες για τους οποίους μιλάμε δεν είναι μικρά παιδιά. Είναι ενήλικοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να ακούω γατί δεν τους φίμωσα. Είναι άνθρωποι ενήλικοι και για αυτή την άποψη τους κρίνονται. Δηλαδή αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία, θα κριθεί για αυτό. Αυτά είναι τα παιχνίδια και πάντα έτσι ήταν. Όταν ο Ντάνος πήγαινε και έλεγε στον Χανταμπάκη, “εμένα θα μου μιλάς και θα με κοιτάς στα μάτια”. Αυτά δεν ήταν παρόμοια περιστατικά; Πριν χρησιμοποιήσουμε τον όρο ψυχολογική βία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι παίκτες έχουν στρατηγική, παίζουν παιχνίδια για να στριμώξει ο ένας τον άλλον. Και αυτό δεν το κάνει μόνο ο Παππάς. Το κάνουν όλοι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Δύο οι ομάδες στην εκτέλεση - «Ο ένοπλος ήταν έτοιμος για μάχη»