MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (12.04) το αγώνισμα ασυλίας – Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor 12 Απριλίου
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Εξελίξεις «φωτιά» και ένα αγώνισμα όλο ένταση θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (12.04) στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το Survivor έχει εξελιχθεί σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριαρχούν η ίντριγκα και οι εντάσεις το τελευταίο διάστημα. Το επεισόδιο της Κυριακής (11.04) ήταν γεμάτο καυγάδες καθώς παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι Ηλίας Μπόγδανος και Αλέξης Παππάς. Οι μπλε κατάφεραν, πάντως, να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου και να εκμεταλλευτούν την ένταση στην κόκκινη ομάδα, ενώ διαρκώς «σκάνε» και νέα θέματα που κάνουν την παραγωγή να… τρελαίνεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης, δεν αποκλείεται η τύχη του φετινού Survivor να κριθεί στα δικαστήρια! Σε κάθε περίπτωση, το επεισόδιο ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Αλέξη Παππά ήταν αρκετά «χοντρό», με τον Γιώργο Λιανό να δίνει εξηγήσεις για το τι συνέβη και πως θα το χειριστούν οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού. Σίγουρα, πάντως, δεν θα ήχησαν καλά στα αυτιά τους και οι δηλώσεις που έκανε παίκτης ο οποίος έχει αποχωρήσει, που τόνισε ότι έφτασε ακόμα και κοντά στην αυτοκτονία!

«Μας ζάλισαν η Μαριαλένα και ο Σάκης»

Ο Αλέξης Παππάς, πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται από όσα γίνονται και έχουν τον ίδιο αρνητικό πρωταγωνιστή, με τους τηλεθεατές να είναι στα… κάγκελα με τον ηθοποιό, και άρχισε τις ειρωνείες και για άλλους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα.

Συγκεκριμένα, σε ένα αποκλειστικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται να συζητούν για τη σχέση που είχαν, και που δείχνει να έχει αναθερμανθεί μέσα στο παιχνίδι, με τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και στις κάμερες του παιχνιδιού. Ο Αλέξης Παππάς δεν έχασε την ευκαιρία να ειρωνευτεί και να πει πως τους… έχουν ζαλίσει οι δυο παίκτες!

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία

Αν αναλογιστούμε τι έχει συμβεί, πάντως, τις τελευταίες ημέρες στην κόκκινη ομάδα, τότε οι μπλε φαντάζουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας. Όμως το Survivor έχουμε δει και έχουμε πει πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών και έτσι φυσικά δεν γίνεται να κερδίζουν για πάντα.

Έτσι τη νίκη σήμερα παίρνουν οι κόκκινοι! Έτσι οι δυνατοί μπλε θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή ψηφοφορία, καθώς οι δύο γυναίκες που έχουν παραμείνει στην μπλε ομάδα δεν μπορούν να ψηφιστούν, έτσι πολλά θα κρίνει η ατομική ασυλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ατομική ασυλία θα πάρει ο Νίκος Μπάρτζης. Το Συμβούλιο του Νησιού θα είναι για ένα ακόμα βράδυ «εκρηκτικό», με τον πρώτο υποψήφιο να είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα πάρει τις ψήφους των παικτών της μπλε ομάδας ο ζαχαροπλάστης, που μέχρι τώρα έχει βάλει «απέναντι» τους κόκκινους…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Απαντήσεις στις φυλακές ψάχνει η Ασφάλεια – Τι στοιχεία έχουν συλλέξει οι αρχές