MEDIA

Survivor: «Σίγουρα ο Σάκης έχει κάνει ερωτική πράξη στο παιχνίδι» (vid)

Survivor Μαριαλένα - Σάκης

Survivor: Όλα όσα είπε η sex editor, Ειρήνη Χειρδάρη για τις ερωτικές διαθέσεις των παικτών

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόβαλλε συνέντευξη της sex editor, Ειρήνη Χειρδάρη η οποία ως ειδικός επί του θέματος, μίλησε για τις ερωτικές διαθέσεις των παικτών στο Survivor.

Η Ειρήνη Χειρδάρη στάθηκε στον Σάκη Κατσούλη ο οποίος έχει έρθει πολύ κοντά με την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και είπε πως είναι σίγουρο πως ο 30χρονος έχει προχωρήσει σε ερωτική πράξη μόνος του στο παιχνίδι.

«Στην γλώσσα του σώματος αγαπιούνται. Όταν της μιλάει έχετε προσέξει που όλο σκύβει προς τα μπροστά; Στην γλώσσα του σώματος αυτό δηλώνει ουσιαστικά ότι θες να τον αγκαλιάσεις τον άλλον. Αν προσέξετε τον τρόπο που κοιμούνται αυτά τα δυο παιδιά μαζί, ο ένας γέρνει το πρόσωπό του προς τον άλλον, δηλαδή ακόμη και στον ύπνο έχει έννοια του τον άλλον... φαίνεται πολύ ρομαντική ιστορία αλλά περισσότερο καψούρης φαίνεται ο Σάκης προς την Μαριαλένα.

Η Μαριαλένα είναι κι αυτή από την γενιά των νέων κοριτσιών που είναι λίγο πιο αγοροκόριτσα. Εγώ νομίζω ότι υπάρχει μια εν δυνάμει σχέση από την πλευρά της Μαριαλένας, δηλαδή αυτό φαίνεται. Σίγουρα αγαπιούνται πάρα πολύ και σίγουρα όλη η Ελλάδα θα ήθελε να είναι μαζί.

Σίγουρα ο Σάκης την φανταστιωθεί πολλές φορές την Μαριαλένα, σεξουαλική πράξη μόνος του έχει κάνει», είπε μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Η επόμενη ημέρα μετά την σύγκρουση Δένδια-Τσαβούσογλου – Τι περιμένει η Ελλάδα