MEDIA

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 19/4: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν απόψε

Survivor Spoiler

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 19/4: Μπλε ή κόκκινοι; Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Με μονομαχία ασυλίας ξεκινά η νέα βδομάδα στο Survivor, με τις δύο ομάδες να θέλουν να αποφύγουν όσο τίποτα άλλο την ήττα.

Πλέον στο παιχνίδι υπάρχει απόλυτη ισορροπία καθώς οι ομάδες μετρούν από πέντε άντρες και δύο γυναίκες, με τις παίκτριες όμως να αισθάνονται ασφαλείς καθώς δεν μπορούν να ψηφιστούν για αποχώρηση.

Στο χθεσινό (18/4) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε ένα σκληρό αγώνισμα με τους παίκτες να αποχωρούν με πόνους. Οι μπλε γύρισαν τον αγώνα και από 7-3 όπου έχαναν, κέρδισαν με 10-9 και έτσι απόλαυσαν το έπαθλο του φαγητού.

Πριν το αγώνισμα του επάθλου ο Αλέξης Παππάς έκανε μία πρόταση – «βόμβα» στον Τζέιμς, με τον «πρίγκιπα» να την αποδέχεται. Έτσι σε περίπτωση που η κάθε ομάδα πάρει από μία ασυλία αυτή τη βδομάδα και στην περίπτωση που δεν κερδίσει ένας από τους δύο την ατομική ασυλία, τότε θα τους δούμε αυτόματα υποψήφιους, όπως εκείνοι είπαν, ώστε να επιλέξει το κοινό με ποιανού το μέρος είναι.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης και το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας έχουμε ακόμα αρκετές ώρες, οπότε ας πάμε στα σημερινά.

Η πρώτη ασυλία της εβδομάδας «βάφεται» στα μπλε! Ναι, η μπλε ομάδα κερδίζει και πάλι με τους κόκκινους να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει έκπληξη. Ο Τριαντάφυλλος θα είναι για 8η φορά υποψήφιος και μένει να δούμε τι θα συμβεί την Τρίτη και ποιους θα έχει δίπλα του στη ψηφοφορία. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως μυρίζει… μπαρούτι στον Άγιο Δομίνικο. Κρατήστε το αυτό…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίσημη πρώτη για τα self tests: Με αρνητικό αποτέλεσμα η προσέλευση των εργαζομένων - Ποιους αφορά