MEDIA

Survivor Spoiler 20/4: Ο Τριαντάφυλλος με κλάματα ζητάει να τον διώξουν (vid)

Survivor Spoiler Τριαντάφυλλος

Survivor Spoiler 20/4: Έφτασε στα όριά του ή ακολουθεί στρατηγική;

Επεισοδιακό αναμένεται να είναι και το σημερινό επεισόδιο του Survivor. Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει και την ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία αλλά και τους τελικούς υποψήφιους όμως το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, δημιουργεί ερωτηματικά.

Η μπλε ομάδα απομονώνει τη Μαριαλένα μετά από απόφαση του Τζέιμς, καθώς την θεωρούν «καρφί». Η ίδια κλαίει, καταλαβαίνει πως πλέον τη θεωρούν «περιττή» και έτσι στρέφεται εναντίον της ομάδας της.

Στη συνέχεια παίρνουμε μία «γεύση» από το στίβο μάχης και φτάνουμε στο… αποκορύφωμα. Ο Τριαντάφυλλος από χθες είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Σήμερα τον βλέπουμε στο συμβούλιο του νησιού να ξεσπά σε κλάματα και να αναφέρει πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα του όμως δεν μπορεί και τονίζει για πρώτη φορά, πως για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγει.

Ουσιαστικά ρίχνει το μπαλάκι στο κοινό για να τον ψηφίσει. Μήπως ο «Ντάφυ» το πήρε απόφαση πως το Survivor δεν είναι για εκείνον ή πρόκειται για κίνηση στρατηγικής; Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» το Πάσχα: Έτσι θα γιορτάσουμε - Τι ώρα θα γίνουν Επιτάφιος, Ανάσταση - Πού θα ψήσουμε